105e4pi.png\"

• monyox
    Tegnap este ismet sikeresen felb*sztam az agyam a csapat produkciojan...
    Es mar nagyon rühellem, mert igy visszaolvasva, eleg gaz, hogy az ember allandoan csak sirankozik, meg elegedetlenkedik, de nem tehetek rola, ha egyszer ugy erzem, hogy egy vicc, amit tegnap is müveltünk az elsö 70 percben...

Rohadtul elszomorito, de eleg nagy a valoszinüsege, hogy otthon is csak azert vagyunk kepesek a normalis teljesitmenyre, mert a palermoi szurkolok belehajszoljak a csapatot a gyözelmekbe (kiveve ugye Cesena, Napoli meccs)... Jobb ötletem nincs. De az, hogy gollöves teren az egy szem Miccoli nelkül teljesen impotensek vagyunk, az hihetetlenül gaz. Es talan ezert nem kellene annyira eröltetni Budant, talan ezert nem artott volna epkezlab tamadot igazolnunk, talan ezert nem artana eselyt adni szerencsetlen Mehmetinek is...

Reszemröl a csapat tegnapi produkciojanak az ertekelese:

Vivano - Rohadtul sajnaltam Tzorvast, szerintem nem volt szüksegünk Viviano-ra, de ez az egy legalabb megnyugtato, hogy kapus poszt biztos pont nalunk, Vivano tegnap is bizonyitotta, hogy tehetseges, az a bravurja hihetetlen volt Pinilla fejesenel, a golokrol nem tehetett.

Vedösor - Tegnap eleg harmatos teljesitmenyt mutattak, többször bizonytalankodas, hatarozottabban kellene visszazarni. Remelem, ez a meccs csak egy melypont volt, es a Lazio ellen mar jobban nyomjak hatul a sracok. Mindesetre mindket gol nagyon bosszanto volt, az elsönel 2 emberrel vettek hülyere a vedelmünket, a masodiknal meg az, hogy az ellenfel tamadoja mozdul leggyorsabban a kipattanora....

Közeppalya - Sulytalanok voltunk. Donati szamomra egy hatalmas kerdöjel. Barreto-ban tetszik, hogy fut, zakatol, ö legalabb lelkes. Bertolo-t felejtsük mar el, könyörgöm. Nincs szüksegünk a pontatlan megoldasaira. Zahavi sem tünt ki sok mindennel, a szabadrugasat en mar bent lattam... Migliaccio hozta a töle megszokott lelkes, rakkolos stilust. Ilicic-csel kapcsolatban sajnos en egyre türelmetlenebb vagyok. A bena megoldasai, a helyzetekben amiket csinal... En azert nagyon remelem, hogy vegre megtalalja önmagat, meg azt a format, amit az elsö feleveben mutatott rozsaszin mezben.

Tamadok - sajnos Budannal kapcsolatban teljesen szkeptikus vagyok. Nem kellene annyira eröltetnünk. Azt hiszem, kicsit felelötlen volt a reszeröl az, hogy kijelentette, hogy szallitja ideny vegeig a 10 golt. Abelben legalabb lattam az akarast, a vagyat, hogy bizonyitani akar...

Edzö - Annyira utalok "edzözni", de ha egyszer szerintemk Mutti is saros... A legnagyobb hiba az, hogy nem tudja felpörgetni a csapatot. Nem tudom, hogy a habitusa vagy a kora miatt, de szerintem keptelen motivalni a jatekosokat... Es ezert kell majd nyaron uj edzöt hozni, mert ugy nez ki, hogy a jatekosok meg keptelenek magukat motivalni (nehany kivetellel...) Mutti rossz dönteseit inkabb hagyjuk, remelem, azert az ebböl a meccsböl is egyertelmü volt szamara, hogy abbol a felallasbol kellene kiindulnia, ami a vegen a palyan volt...