|
-
Pálka #24607 Nézd Gabber, Vazquez olyan lendületet hozott az első meccsén, ami bármelyik csapatnak jól jön. Nem azt várom el,hogy stabil kezdő legyen,de ha nem fogjuk játszatni, akkor nem fog beilleszkedni, aztán megint kell egy fél év, mire magáratalál. Játszatni kell,főleg amíg nincs Zahavi.
Budannak iszonyat sokat kell tennie azért, hogy újra játékos legyen. Számtalan esély, és egyben számtalan bénázás - nálam ez maradt meg tőle. Szóval itt az ideje végre teljesítenie,mert ez eddig nudli volt, hogy ne írjak erősebb kifejezést.
Donati pedig nem véletlen játszott a B-ben, én még várnék a megítélésével. Nyilván annyira nem rossz, csak azt nem értem, hogyha látjuk, hogy ott a hiányposzt, akkor amíg ép volt Bacsinovics, addig miért volt jegelve? Keretben sem volt, egy éve nem a Padova,hanem a Manchester United hívta. De nekünk nem kell, világos.
monyox: Mantovani nagyon jó védő, ezt eddig is tudtuk. A mercato egyik legnagyobb húzása,hogy nem adtuk el, hála Istennek. Silvestrével ketten meg fogják oldani, ha hagyják őket.
Én viszont csípem Pinillát,sajnálom, hogy elmegy. Opciója lesz rá a Cagliarinak? Cserébe ideadhatnák Nainggolant, (vagy hogy kell írni) baromi jó középpályás, most a Juve akarja elvinni. Hátha Zampa összehozná...