27277

105e4pi.png\"

• The Sopranos
    Akkor már inkább Torghelle mint ez...
    Inkább di Canio-t reaktiváljuk, mint ezt a komcsit! :D
    Emlékeztek arra a cikkre amiben a komcsi Livorno és a Lazio-s karlendítés volt a téma?

http://sportgeza.hu/futball/pdc1214/

• The Sopranos
    C! Nem vagy jövője van, esetlegesen tűzoltásra jó! De ahogy látom ez már meg is oldódott, a fejesek megválaszolták.
  • monyox
    Na, Cattani felügyelö szerint nem jön se Toni, se Iaquinta.

Nem kell tamado, mert Budan bombaformaban van, Miccoli bombaformaban van, Zahavi meg Abel meggyogyul, en meg mindjart agyfaszt kapot a hülye nyilatkozatoktol... Komolyan, mint itthon az idiota politikusok..

Meg az ilyen hülyesegek: "Rios? Megszereztük Donati-t, nem kell Rios..."

A francba, akkor legalabb egyik nagyokos nyilatkozna le, hogy sporolas van, kell a penz a stadionra, vagy Zampaba uj jachtjara, de teljesen hülyenek nezik a szurkolokat, megy a mellebeszeles ezerrel...
  • riccardogardoni
    PALERMO-NOVARA AFFIDATA A PERUZZO.
  • monyox
  • riccardogardoni
    jók, néztem őket :D
  • gabber_saviola
    ha beütöd a gúgliba azt, hogy "palermoplanet gabber" pár fasza képet találsz, amit én csináltam.

talán ez volt a leghíresebb :D

• gabber_saviola
    most már összezavarodtam, hogy annyit "tárgyalunk" a Júvéval ...most Toni vagy Jaki kell nekünk onnan?
  • riccardogardoni
  • gabber_saviola
    Tonit bírtam mikor itt volt nálunk (a topik első pár oldalán talán írtam is, hogy mennyire szimpi), és szerintem még 34 évesen is tudna hasznos lenni ... emlékezzünk csak arra, mikor majdnem eljött hozzánk az öreg Lucarelli (A PALERMOPLANETES KÉPEM ITT).

• riccardogardoni
    én bírom az öreget! sztem b.)
  • monyox
    Na, mar cafoljuk is gyorsan, hogy erdeklödünk Toni irant.

Sirigu-t a franciak is megtalaljak, Parizsban összebalhezott egy motorossal.
  • monyox
    En asszem a c.-t valasztanam. Szüksegünk van csatarra, es egy jo formaban levö Toni segithetne rendesen. Mas kerdes, hogy ha nem kellett Genoa-ban, nem kellett Roma-ban, nem kellett Torino-ban, akkor miert eppen nekünk kell..
  • monyox
    Különben en azokat a szurkolokat is megertem, akik mondjuk kifütyülnek, ha rozsaszin mezben lepne palyara a Barbera-ban. Annak idejen eleg dicstelenül lepett le, a szurkolo meg nem felejt... Volt is ellene jo nagy tüntetes, mikor legközelebb megjelent Palermoban egy valogatott meccsen.
  • monyox
    Szoval.

FELVETÖDÖTT LUCA TONI SZERZÖDTETESE, MINT UTOLSO LEHETÖSEG, HOGY HOZZUNK EGY CSATART PINILLA HELYERE. TE MIT GONDOLSZ?

a.) jöjjön, mindenaron, fizetünk neki amennyit csak akar

b.) jöjjön, de csak "normalis" feltetelekkel. Ha azokat nem fogadja el, inkabb mondjunk le rola.

c.) jöjjön, de csak kölcsönbe. kockazatos ven csatalovat szerzödtetni.

d.) huzzon a francba a zsoldos, jöjjön inkabb Iaquinta vagy Floro Flores.

e.) huzzon a francba a zsoldos, eleg jo csatarunk van mar igy is!
  • monyox
    Gabber, egyre jar az agyunk, tegnap este, mikor olvastam ezt a hirt a teletexten, ugyanez jutott eszembe, hogy egy rövid közvelemenykutatast kene tartani, mert Toni szemelye elegge megosztja az embereket...:)
  • Cucmey
    Igen jeee!! Két évig!!
  • Hunor88
    Cetto a Lilleben kölcsönben
  • gabber_saviola
    Ha Luca Toni 34 évesen visszajönne hozzánk, szerintetek haszára lenne a csapatnak?

• gabber_saviola
    :Ddd
  • gabber_saviola
    tavalyi fm-ben wonderkid volt.
  • monyox
    Na most kepzeld el, hogy mondjuk Sanyit szerzödtetnenk.. Es mondjuk egy Palermo-Catania meccsen Legrottaigle megy fel a gyepre, es akkor Air Sanyi igy ranez...

Szerintem meg kezdörugas elött cseret kerne..
  • monyox
    Nem ismerem ezt a Belfodil sracot, de a video alapjan nem tünik rossznak..

Belfodil vs Salzburg

En lassan mar ugy vagyok vele, hogy mindegy, hogy kit szerzödtetünk, csak ne a B-böl, meg ne Del-Amerikabol.. Csak erezzem azt a vezetökön vegre, hogy nem a sporolas a cel..
  • gabber_saviola
    Sanyis képen megijedtem :D
  • gabber_saviola
    Most újra bedobták a nevét a tuttómerkátón, ahogy felszabadult Pinilla helye. Szerintem Jaki eljönne a Juvétól, kérdés nekünk megérné-e elhozni Őt.

Mondjuk a lyoni Ishak Belfodil neve most eléggé felvillanyozott ... na Őt máris jobban elfogadnám, mint Jakit.
  • monyox
    Latsz eselyt arra, hogy Palermoba költözik Jaki? Az utobbi napokban nem igazan pörög a neve a mercato-n.. Lehet, hogy jo neki a Juve kispad a jo fizuert, bar kar lenne erte..

Ö kell nekünk:
    Jol tartja a labdat, es felnek töle a hatvedek...

• gabber_saviola
    Gyere már Iaquintaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kell nekünk egy fasza csatár Abel mellé.
  • monyox
    Kölcsönbe került Cagliari-ba, de nem hinnem, hogy barki benne lenne a transzferban, meg azt sem, hogy a Cagliari hajlando lenne megszabadulni a kimondhatatlan nevü sractol.

Pinilla elegge menni akart. Allitolag haza Chile-be, de csak Szardiniaig jutott..:) Bar most sem allunk sokkal jobban csatarszinten, jött 1 (Mehmeti), reaktivaltunk 1et (Budan), tavozott 1 (Pinilla), ergo 1 fövel allunk jobban.

Allitolag elhozzuk a Reggina sajat nevelesü igeretet, Viola-t.. (brrrrr, ilyen egy nevet...
  • monyox
    Meg annyi a kupahoz, hogy a minket eleg viccesen kiejtö Siena lenyomta a Chievot, es mar ott van az elödöntöben. Kicsit nagyobb akarassal akar.... Aaa, hagyjuk..
  • monyox
    Ez a buzigyuri miert nem volt kepes ilyeneket csinalni rozsaszin mezben...???

napoli-inter
  • Pálka
    Nézd Gabber, Vazquez olyan lendületet hozott az első meccsén, ami bármelyik csapatnak jól jön. Nem azt várom el,hogy stabil kezdő legyen,de ha nem fogjuk játszatni, akkor nem fog beilleszkedni, aztán megint kell egy fél év, mire magáratalál. Játszatni kell,főleg amíg nincs Zahavi.
    Budannak iszonyat sokat kell tennie azért, hogy újra játékos legyen. Számtalan esély, és egyben számtalan bénázás - nálam ez maradt meg tőle. Szóval itt az ideje végre teljesítenie,mert ez eddig nudli volt, hogy ne írjak erősebb kifejezést.
    Donati pedig nem véletlen játszott a B-ben, én még várnék a megítélésével. Nyilván annyira nem rossz, csak azt nem értem, hogyha látjuk, hogy ott a hiányposzt, akkor amíg ép volt Bacsinovics, addig miért volt jegelve? Keretben sem volt, egy éve nem a Padova,hanem a Manchester United hívta. De nekünk nem kell, világos.
    monyox: Mantovani nagyon jó védő, ezt eddig is tudtuk. A mercato egyik legnagyobb húzása,hogy nem adtuk el, hála Istennek. Silvestrével ketten meg fogják oldani, ha hagyják őket.
    Én viszont csípem Pinillát,sajnálom, hogy elmegy. Opciója lesz rá a Cagliarinak? Cserébe ideadhatnák Nainggolant, (vagy hogy kell írni) baromi jó középpályás, most a Juve akarja elvinni. Hátha Zampa összehozná...
  • Cucmey
    Vazquez első meccsén egy fél idő alatt bizonyította számomra hogy full kezdő lehetne... Nem értem miért lenne ez baj?

Miccoli az utolsó meccsen rúgott egy gólt és ha jól számoltam három gólpasszt adott. Nem kéne végig játszatni de ebben a keretben még mindig a toppon van.

Donati első blikkre nekem tetszett.

Ha egy kezemen két ujjamat levágnám akkor is meg tudnám számolni Budannak mennyi tényleg jó megmozdulása volt mostanában. A gólját persze elismerem de egy jól fejelő játékosnak az ilyen hogy is mondjam kötelező jellegű munka.
  • Cucmey
    pont most olvastam én is. :DD
  • gabber_saviola
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UFFICIALE: Palermo, ceduto Pinilla al Cagliari

navégre ... bájbáj Pinilla
  • monyox
    Mantovani milyen volt belsö vedökent? Jo lenne, ha frankon összeszoknanak Silvestre-vel, Munoz helyett jöhetne vissza Pisano, aztan hatul talan nem lesz bajunk.
    Mondjuk hazai palyan a 3 kapott gol eleg sok, de egy szavam sem lehet, ha közben 5öt rugunk..:))

Egyetertek, hogy akar Miccoli, akar Ilicic helyett benyomhatta volna a mister Vazquez-t, mert Della Rocca meg Bertolo, haaat... Mondjuk valszeg vedekezesre akart atallni Mutti a cserekkel. De tuti kap meg lehetöseget Vazquez eleget.

En nem igazan biztam Budanban, de adnek neki egy eselyt. Szerintem viszi a bizonyitasi vagy, probaljuk meg, hatha elkapja a fonalat. Azt mondta, celja a 10 gol tavaszra..

Rios-t szerintem is kar tutujgatni. Maradjon csak Mehikoban..

Na, mara bucsuzasul meg egy Zampa bölcsesseg:
    "OLYANOK LESZÜNK, MINT A MANCHESTER CITY!!!"
    (elsöre azt hittem, hogy a city is pumaban nyomja, azert, de latom, umbro, ugyhogy lehet, mar a sejkeken jar az öreg esze..:))
  • gabber_saviola
    Vazquez 3! azaz három meccse van csak itt, ebből 1 meccsen kezdett, egy meccsen csere és egy meccsen csak padozott. Legyél szíves ne várd el, hogy egy új fiatal játékos már az elején full stabil kezdő legyen.

Miccolis dologgal egyetértek.

Mehmeti első mecsén játszott is, Ő azért nem játszott az utolsó meccsen, mert az a selejtes Pinilla kapott még egy esélyt ... Ja és Budan kurtajól tolja, amióta felépült. hülye lenne az ember nem kezdetni.

Bacsinovics sérült, most operálták.

Donati egy kurtajó középpályás, jó hogy kezd.

• Pálka
    Azért így ez a mercato megint kezd elmenni...Majdnem 4 millió eurót adtunk ki Vazquezért, aki ki tudja miért, de csak a padra fér oda,holott semmivel sem nyújtott rosszabb játékot, mint Della Rocca és társai. A kondíció duma egy rohadt nagy mellébeszélés, Miccoli (abszolút nem bántásból írom,ezek a tények) sem bír végig 90 percet már, mégis általában végigjátssza a meccseket. Érthetetlen.
    A keretben rengetegen vannak, akiknek elég volt 30-40 rossz perc ahhoz, hogy egy életre kiírják magukat a kezdőből, míg mások betonkezdők. Továbbra sem a teljesítmény dönt, hanem valami teljesen más, amit nekünk sosem fognak elmondani. Mehmetire is az új Ibrahimovicsként tekintenek, erre még a padra se fér oda? Vicc. Legalább játszassuk már pár meccsen... Ellenben gondolom Budan mester miután egyszer az éléről jól pattant hétvégén, be is írta magát a szezon végééig a kezdőbe, tuttopalermon már kint is a hír, hogy Miccolival ők fognak kezdeni hétvégén, minden bizonnyal.
    Rios nem egyszer elmondta,hogy nem akar idejönni, hiába baromi jó játékos, ha nem akar, akkor csak a pénz fogja érdekelni, ilyenekből meg minél kevesebb kell egy csapatba. Ráadásul Bacsinovics szintén körülbelül negyedjére van elfelejtve, miközben látjuk, hogy a posztján gyenge a csapat, a B-ből hozott Donati egyből kezdő, szánalmas. Mondom ezt úgy, hogy Donati jól játszott (meglepően jól) de magunknak tesszük nehézzé a bajnokságot. Kicsit több türelemmel legalább magyarázhatóak lennének a döntések,de így csak keseregni tudok rajta. Mondjuk ez a szezon már elment, de legalább össze lehetne rakni a szeptemberben rajtoló szezonra az alapcsapatot - kétlem, hogy sikerülni fog. Legalábbis, ha minden marad így.
    Forza Palermo!
  • monyox
    Cetto-t leszerzödtette a Lille..

A lent emlitett Pelle-t meg valszeg a Cesena viszi.

Aguirregaray-t meg a Samp szeretne.

Rios-nak nyomtunk egy uj ajanlatot.

Zampa szerint szamunkra vege a januari mercato-nak, nem veszünk senkit.

Meg nehany szösszenet az öregtöl/röl.

Nemreg az Emiratusokban jart privat üzleti ügyekben (gy.k. dubajozott az öreg), lespanolt par kögazdag arab sejkkel, akik szeretnenek egy kis lovet pumpalni az olasz fociba. Zampaba meg egy baratsagos meccset is ledumalt a csapatnak Teheranba.
    Azt nyilatkozta az öreg, hogy ha beszallnak az arabok, megveszi a PSG-töl a Pastore nevü sracot... Nagy forma a bacsi..:)
  • monyox
    Na, ezert (is) imadom Zamparinit;

"A szurkolok megnyugtatasaul közlöm, hogy egy nagyon fiatal jatekost fogunk szerzödtetni, aki juniusban fog csatlakozni a csapathoz. A sracot NEM ISMERI SENKI SEM RAJTAM KIVÜL..."!!!!!!

Nalam a nap dumaja..:)) Gondolom szegeny gyereket meg a sajat anyja sem ismeri..=DDD
    Valahogy ugy tudom elkepzelni, hogy Zampa papa teherbe ejtett 14 evvel ezelött egy palermoi menyecsket, akitöl aztan elvettek ujszülött fiat. Aki egy elhagyott barlangban elt elete elsö 13 eveben, egyedül apja, Maurizio latogatta, ö vitte neki a kajat is. A kis Zampafiu egyetlen jateka egy focilabda volt. 2012 januarjaban Zamparini elerkezettnek latta az idöt, hogy fiat, aki egy szupertehetseg, bemutassa a nagyvilagnak..
  • The Sopranos
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/graziano-pell%C3%A8/transfers/spieler_29594.html

Itt az adatlapja. De nem Fro-ban focizott hanem Hollandiában az Alkmaar-nál. Azt írják 5,25 m € fizettek érte...az más kérdés, hogy 880ezerért adták el. :DD