Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Miutan arab letere lecigozta Ibra-t, alap..😊)

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Franco Vazquez - Akkor El Flaco helyett lesz egy El Mudo-nk..😊 Sovany helyett a nema. Ugy latszik, ezekinel az argentinoknal mindenkinek van valami hibaja..😊)

Azt mondjak, ö lesz az uj Pastore.. Lehet, en nem tudok elvonatkoztatni Javier-töl, de a mozgasa engem tenyleg ra emlekeztet..

riccardogardoni
bevolt baszva XD

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Ha jol emlekszem, Adriano-nak meg olyanokat üvöltözött, hogy "Adriano, menjel inkabb diszkoba pialni..." Szoval mokas volt az öreg..😊)

riccardogardoni
pontosan erre gondoltam XDXDXD

monyox
Egyik szep emlekem Palermo-bol, mikor egy barban neztem egy Inter meccset. Mellettem ült egy arab faszi, aki fröcsögve üvöltözte Ibra minden egyes labdaerintesenel "ZINGAROOOOOO!!!!!"=DD

riccardogardoni
az uno zingaro? XD

monyox
Kicsit utananeztem Agon Mehmeti-nek..
Szarmazasat tekintve bosnyak, sved allampolgar es csatar. Beugrik Nektek erre egy szimpatikus fiatalember neve?😊

Itt egy kis izelitö:

riccardogardoni
nálunk azért más lesz a helyzet XD

Szerintem nem mértékadó úgymond a Bari-nál mutatott teljesítménye. Az a csapat kiesett decemberre, a játékosok sem hittek túlzottan a bent maradásban, Mutti volt olyan extrém,hogy elvállalta. Nem azért rúgták ki, mert rossz lett volna, hanem mert új korszak kezdõdött ott.
monyox
Ja, en mar azt hittem, hogy Balzarettiböl csinal szelsö közeppalyast, Migliaccio meg marad vedö..

Zampa azt mondja, hogy Mutti-nak olyan a stilusa, mint Reja-nak. Ami mondjuk nem rossz kiserölevel.. Az mar nem tul pozitiv, hogy nem tudta bent tartani a Bari-t, dehat ugye az edzö megsem rughat golokat..
Remeljük a legjobbakat..

Monyo, három középsõ védõvel akar játszani Mutti, és ugye a két szélsõ középpályás zárna vissza (Acquah és Balzaretti). Rossi kirúgásakor kicsit beleszürkült a dolgokba, de olyan mentalitású és legalább akkora tapasztalattal rendelkezõ edzõ lenne a megfelelõ - bár kívánok minden jót,és hiszek Muttinak,Muttiban, de nyárnál tovább szerintem nem fogja húzni.
Pizzarro pedig szerintem nem lenne rossz, pont olyan ember kellene a középpályára, más kérdés, hogy valószínûleg egy vagyont kér fizetésként.
monyox
Ja, es Pizarrot akarjuk megszerezni a Romatol.. No comment.

monyox
Szerintem nem lenne rossz, bar Munoz-nak szerintem nem igazan lenne jo a szelsö vedö szerep. Ha Pisano felepül, idealis lenne a Mantovani, Silvestre, Pisano hatso sor.

Zamparini azt nyilatkozta, hogy beparazott, hogy Mangia visszaviszi a csapatot a B-be, ezert valtotta le.

monyox
Komolyan, nekem joideig nem volt semmi bajom a Catania-val.. Leszartam, hogy Palermo-ban hagyomany rühelni öket.. De hogy ekkora tirpak szurkoloik legyenek. Nalunk kabe altalanos suliban ment ez a dolog, de felsöben mar gaznak szamitott..

Igazan kitörhetne mar az Etna ugy rendesen..😊)

monyox
Ja, furcsa ez... Mondjuk Rossi-t is imadjak, aki nekem is szimpatikus, de szerintem vele nem igazan lehetett volna elörelepni-- Sztem nem igazan tudta mar a vegen motivalni a csapatot. Bar a jelenlegi szituban szives-örömest elfogadnam Rossit..

Az olaszok érdekesen viszont teljesen pozitívan tekintenek Mangiára, hiányozni fogsz, köszönünk mindent, és hasonló kifejezéseket írnak - legalábbis ahol én olvastam. Sõt,többen inkább Zampát küldték volna el.
riccardogardoni
<#violent>

monyox
Akkor az edzöcsere kipipalva, jöhetnek a minösegi igazolasok..

Mutti ranezesre engem Ranieri-re emlekeztet.. Remelem, csak ranezesre..

monyox
Tegnap, mikor olvastam a TV teletexten, hogy Mangia bucsuzkodik, elöször azt hittem, ez valami vicc..

Azert Mangia lenyilatkozta, hogy nem igy akarta befejezni.. Gondolom a B-ben..

Zampa-nak nagy rispetto, hogy kirakta, azert szerencsere megdölt az a tezis, hogy jo neki a bologatojanos. Ez az Zampa, nem vagy remenytelen..😊))

riccardogardoni
gyökeres változás lesz vagy mi a fene 😄

Cucmey
na erre kiváncsi leszek. Balza szerintem baromi jó lesz szélsõ lótifutinak.

Mutti állítólag 3 középsõ védõvel fog kezdeni (Munoz,Silvestre,Mantovani), elöl pedig Ilicic-Budan duó, Balzaretti feltolva szélsõ középpályásnak, a másik szélen Acquah lenne. Utóbbira baromi kíváncsi vagyok, mert gyorsnak rohadt gyors, de a beadásokkal lesznek bajok,szerintem. Eddig középen erõltették, nagyon sok lehetõséget kapott, ideje lenne lassan élnie vele.
gabber_saviola
Nem rossz fószer, persze azt leszámítva, hogy játszott Catániában és edzõje volt már a Messinának is. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Mondjuk az komoly lesz, ha tényleg Perinetti jön majd sportigazgatónak. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
ne szidd má szegény Mangiát. 😄 Õ ennyit tudott. Hozzáteszem alakulhatott volna szarabbul is ha nem ilyen kiegyensúlyozott a Serie A jelenlegi mezõnye.

riccardogardoni
Nah most már biztos! 😊 <#vigyor2><#taps><#integet2>

riccardogardoni
L'U.S. Città di Palermo comunica di avere affidato a Bortolo Mutti l'incarico di allenatore della Prima Squadra rosanero. Il nuovo tecnico (nato a Trescore Balneario l'11 agosto del 1954) verrà presentato domani.

Le modalità della presentazione verranno comunicate domani mattina sul nostro portale.

riccardogardoni
ebbõl milyen kezdõ 11 lesz, azt nemtudom, jobb lenne sztem a komplett Primavera-t játszatni XD

riccardogardoni
Pinilla se lesz bevethetõ a Novara ellen!

riccardogardoni
itt szakad a hó, mandzsát kibasznám havat lapátolni XD

riccardogardoni
pontosan, télen is elég erõs kell...

Holnap jelentkezünk egy Bortolo Muttit bemutató poszttal. 😊
Szerintem jók leszünk vele, persze nem egy Mourinho, de egy adott keretbõl képes kihozni a tudását. Max a nyárig tervezhetünk vele szerintem, aztán kell egy erõs nyári mercato,és jobb lesz ez. Csatár kell télen, ilyen nincs,hogy valaki 9 meccsen gólt sem lõ - és lement 15 bajnoki,meg 1 kupameccs.
riccardogardoni
tudom igen, de ezzel a kerettel...

Cucmey
Örülni én is örülök csak remélem eredményes is lesz. Amúgy õ volt már nálunk edzõ.

riccardogardoni
én bárkinek örülök most!

riccardogardoni
mért nem? XD

Cucmey
Amúgy Muttinak örüljünk??

Cucmey
attól függeltenül lófasz ez az sg. ide még videót linkelni se lehet. 😄

riccardogardoni
megint 5. a fórum <#taps><#mf1>

riccardogardoni
nem XD

Cucmey
na jó. ez nem jött össze. 😄D

riccardogardoni
itt is OFF 😄

riccardogardoni
OFF a video.

Cucmey
tehát: 😄D

Cucmey
itt meg egy kis videó a tegnapi tüntetésrõl. Nem volt nagy szám kb olyan mint Magyarországon az Orbán elleni demonstrációk. 😄D

riccardogardoni
Az ám!

Cucmey
riccardogardoni
Köszönjük a munkádat, de ennyi elég volt!!! 😄 😄 😄
Ciao Amigo!!!

riccardogardoni
L’U.S. Città di Palermo comunica che, in data odierna, il tecnico Devis Mangia ed il suo staff sono stati esonerati dalla guida della Prima Squadra.

La Società ringrazia l’allenatore per la disponibilità e per il lavoro svolto, nella grande fatica da lui sostenuta per il salto dalla Primavera alla Prima Squadra, ritenendolo un tecnico di ottima prospettiva.

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>