105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    Természetesen ki lehet kapni egy Napolitól, de a tegnapi mérkőzés után, reggelre maradt még bennem egy-két kérdés, amit még most sem értek.

Első ilyen Munoz esete ... Ő tavaly annyira jó volt, hogy el sem akartam hinni, hogy ilyen penge belső védőt hoztunk, aztán idén csak úgy keresi a helyét. Persze nem Mutti nyakába akarom varrni, de miért nem vesszük észre, hogy rendbe kellene tenni a játékost úgy mentálisan? Mert egy jó Munozzal csak jól járnánk.

Második a kapuskérdés lenne. Tudom, hogy Viviano nagyon közel került hozzánk, és azzal is tisztában vagyok, hogy az eredeti (kölcsön) szerződés hülyeség lenne, mert ha beindul, akkor jóval többet kéne az Inter egy esetleges végleges vételnél ... ezért is csak a jelenlegi Zampabá verzió élhet, miszerint csak közös joggal vagy teljes egészében kellene elhozni a kapust. No de nem is ezt akartam mondani. Szóval van 3 jó kapusunk ... miért nem tudjuk a Görögöt megtanítani Olaszul, és miért nem tudunk végre kijelölni egy első számú kapust?

Utolsó pedig az, hogy (sajna nagyon nehéz ezt leírni, de ...) Miccoli ebben a formában nem kezdőjátékos ... miért nem hoztunk már egy kész csatárt oda előre? Mert jelen pillanatban van egy sérülésből felépülő -de már játszó- Budan, egy sérült Abel, egy forma nélküli Miccoli, és egy fiatal Mehmeti.