27277

105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    Azt mondja az öreg , hogy Vivano jön, és Benussi fog menni valahová kölcsönbe.
  • Hunor88
    Magyon úgy néz ki, hogy Bacinovic - Rigoni csere lesz. Így már nem vicces a dolog :(
  • riccardogardoni
    alekoszt a kapuba :D
  • riccardogardoni
    LOL :D
  • monyox
    Irtam Turinak, hogy mi ez az egesz kavaras kapus-ügyben, kivancsi vagyok, hogy ott többet tudnak-e.. Lehet, a görög csödör elkapta Zampa lanyat vagy neadjisten feleseget..:)))
  • riccardogardoni
  • monyox
    Aa, annyi mellebeszeles meg talalgatas van mar, komolyan az ember mar azt sem meri elhinni, ami igaz..

Aronica hosszabbitott a Napoli-val, de ALLITOLAG most megint targyal a Palermo-val. Bacinovic ügynöke meg kijelentette, hogy Armin nem megy sehova, marad a Palermoban... Vicc az egesz..
  • riccardogardoni
    Con l'arrivo di Viviano, il Palermo ha l'esigenza di privarsi di uno tra Benussi e Tzorvas. L'attuale titolare che si è sempre ben comportato ha le carte in regola per restare in rosa, mentre Tzorvas potrebbe finire al Catania in cerca di un numero uno dopo aver messo fuori rosa Andujar.

deszaaaaaaaar
  • McFrost
    Ó, zsírkirály -.-
  • gabber_saviola
    Ő palermói Labrín, Novarában csak kölcsön volt.
  • Pálka
    Most ezzel a novarai Labrín-al mit is akarunk?
  • gabber_saviola
    meg :D
  • McFrost
    Kápper!
    Meg van még a Káráccsolós lokód?
  • Hunor88
    Nem nyaltam Csak gondoltam írok ide is egy pár kommentet
  • The Sopranos
    Igen, Miccoli esete nagyon hasonlít Rauléhoz. Él hal a csapatért de be kell látni ő már nem a jövő. Túl nagy rajta a nyomás, szinte egyedül viszi a hátán a csapatot. Talán a Leccében újra erőre kapna, mert gondolom a padozást nem vállalná egy ilyen kaliberű játékos.

Ja és Aronica hosszabbított, asszem' 2015-ig, mondták a Nápoly elleni meccsen.
    Munoz szerintem se rossz, van hova fejlődenie, de még fiatal. És az is ellene szól, hogy nincsen összeszokva Silvestrével/Cettoval. Időt kéne nekik adni, játszatni őket. Ennek a szezonnak úgyis lőttek, lehetne csapatot építeni.

FORZA PALERMO!
  • McFrost
    Ne nyaljál már itt a rózsaszín topikban :D
  • Hunor88
    Olééé :):):):)
    Centrocampista del Palermo e della Nazionale slovena, Armin Bacinovic, classe 1989, è sul punto di lasciare la sponda rosanero della Sicilia per trasferirsi presso un altro club di Serie A, il Chievo. La società veronese lo segue da tempo, nelle prossime ore potrebbe finalmente mettere nero su bianco. C'è un'intesa di massima per il passaggio di Bacinovic al Chievo con la formula del prestito con diritto di riscatto.

Itt a forrás :)
  • Pálka
    Linkelnél fórumokat nekem? :)
  • gabber_saviola
    Na most már azt is tudom, hogy ha összejönne a A Rigoni-Bacsinovics transzfer, akkor mi "CSAK!" Bacsinovics felét+pénzt adnánk a sárga srácért cserébe. Bacsinovicsot teljesben Zampapapa nem adná oda.
  • Cucmey
    Én annyit fűznék hozzá az egészhez hogy szerintem erősíteni kéne nem egy helybe toporogni.
  • monyox
    Aronica-t a Palermo hirei között olvastam, hogy nem jött össze a transzfer, mert hosszabbitott.

Rigoni-t nem ismerem, az olaszok szurkolok nyilatkoztak rola ugy, hogy közepszerü. En sajnalom, hogy Bacsinovicsnak nem adtak több lehetöseget.
  • gabber_saviola
    A transfermarkt szerint Aronica szerződése a nyáron lejár.

A 27 éves Rigoni alapembere (17 meccsből 12-őn játszott) és 4. legértékesebb játékosa a 14. helyen tanyázó Chievo csapatának. Mellékesen a Chievo "CSAK!" 1 ponttal gyűjtött kevesebbet, mint mi. Ja és sérült volt, most tért vissza.
  • monyox
    Viviano - Ha logikusan gondolkozunk (bar azzal sokra nem megyünk Zamparini eseteben), akkor Tzorvas valamiert kegyvesztett lett. A formajara nem lehet panasz. Szoval szerintem emiatt ö fog menni. Azert a Miert?-re kivancsi lennek..

Aronica - Felejthetö jatekos, szerencsere hosszabbitott a Napoli-nal, ugyhogy nem kell miatta idegeskednünk a jövöben..

Rigoni - En nem ismerem, de az olasz portalokon több olyan velemenyt is olvastam, hogy egy abszolut közepszerü jatekos, nem nyerünk vele semmit. Fel is soroltak a palermoi csavok, hogy mar igy is van eleg olyan ember a csapatban (Della Rocca, Bertolo, Acquah, Alvarez) akik csak a letszamot növelik, Rigoni is ilyen lesz.
  • gabber_saviola
    Mai kérdéseim:

Viviano (közös tulajdonú) érkezése számomra érdekes lesz, mivel egy kapusnak mennie kell ... szerintetek ki lesz az?

Aronicában mit látunk? Jó tudom, hogy "hazai" a srác, de akkor is.

és a 27 éves Rigoniban mit látunk? a fiatal Bacinovicsot meg éri odaadni érte?
  • monyox
    Olvasgatom a palermoi forumokon a sziciliai szurkolok hozzaszolasait.. Vicces, hogy teljesen ugyanugy latjak a dolgokat, mint ahogy mi.
  • Cucmey
    Szerintem egyszerűen nincs benne meg a szokásos motiváció. Őszintén szólva ha én a Palermoban egy ilyen nevű játékos lennék és látnám mi folyik már évek óta a csapatnál akkor én is elgondolkoznék hogy még egy két évig jól megfejem az arabokat aztán hátra lévő életemben ücsörgök a tengerparton.
  • Hunor88
    A francba hogy jövőhéten kell játszani a Chievonak a Palermo ellen. Nem volt rossz azért a Palermo. De azért Veronában ...
  • gabber_saviola
    Ja és a két új játékosunk (Mehmeti és Vazquez) játéka nagyon tetszett, és már a napokat számolom, hogy Abel visszatérjen, mert akkor ez a két játékos ott elől ténylegesen úgy fognak fejlődni és játszani ahogy kell.
  • monyox
    Miccoli-rol kimondtad, ami mar bennem is megfogalmazodott. Nagyon messze van a formajatol, latszik rajta, hogy görcsöl es szenved. Es attol tartok, ha ez, illetve a csapat formaja tavasszal is igy marad, akkor lep vagy Katarba vagy Lecce-be..
  • gabber_saviola
    Természetesen ki lehet kapni egy Napolitól, de a tegnapi mérkőzés után, reggelre maradt még bennem egy-két kérdés, amit még most sem értek.

Első ilyen Munoz esete ... Ő tavaly annyira jó volt, hogy el sem akartam hinni, hogy ilyen penge belső védőt hoztunk, aztán idén csak úgy keresi a helyét. Persze nem Mutti nyakába akarom varrni, de miért nem vesszük észre, hogy rendbe kellene tenni a játékost úgy mentálisan? Mert egy jó Munozzal csak jól járnánk.

Második a kapuskérdés lenne. Tudom, hogy Viviano nagyon közel került hozzánk, és azzal is tisztában vagyok, hogy az eredeti (kölcsön) szerződés hülyeség lenne, mert ha beindul, akkor jóval többet kéne az Inter egy esetleges végleges vételnél ... ezért is csak a jelenlegi Zampabá verzió élhet, miszerint csak közös joggal vagy teljes egészében kellene elhozni a kapust. No de nem is ezt akartam mondani. Szóval van 3 jó kapusunk ... miért nem tudjuk a Görögöt megtanítani Olaszul, és miért nem tudunk végre kijelölni egy első számú kapust?

Utolsó pedig az, hogy (sajna nagyon nehéz ezt leírni, de ...) Miccoli ebben a formában nem kezdőjátékos ... miért nem hoztunk már egy kész csatárt oda előre? Mert jelen pillanatban van egy sérülésből felépülő -de már játszó- Budan, egy sérült Abel, egy forma nélküli Miccoli, és egy fiatal Mehmeti.
  • monyox
    Ja, igaz, Cetto sem az az acelos közepsö vedö. Akkor mar inkabb Giulio-t kene visszatenni Silvestre melle.
    Acquah-t szepen kölcsön kene adni valahova, aztan ha nem fejlödik, akkor csa...
    Nem ertem, Simon is miert vettek meg, ha ki sem probaljak..
  • Pálka
    Igen,ott valóban hibázott, de sajnos Cetto még többet..Illetve hazai pályán lekontráztak minket,nem is egyszer, ezt is megéltük.
    Acquah rendkívül buta, oké, hogy saját nevelés, de úgy érzem, mintha csak e miatt játszatnák. Ő pl valószínűleg rendszeresen játszani fog, míg Bacsinovics kétlem...
  • Cucmey
    Toplistában van megin a fórumunk. Mi lenne ha nyertünk volna? :DDD
  • monyox
    Hat, sztem Munoz valoban jo lenne - a padon...
    Hidd el, belsö vedökent sem jobb, mint szelsökent. Nezd meg, mit csinalt tegnap Pandev goljanal..:-/

Acquah-n gondolkoztam tegnap. Pozitiv, hogy megy, nyomul, vedekezik, de közben technikailag hihetetlenül ügyetlen, tegnap is mintha taszitotta volna a labdat... A baj pedig az, hogy ilyen emberünk mar van. Migliaccio. Es 2 ilyen embert egyszerre szerepeltetni luxus, Migliaccio meg azert megis csak Migliaccio.
  • Pálka
    Munoz valóban jó lenne - de nem szélső hátvédként. Ezt már elégszer bizonyította. Silvestrével a liga egyik legjobb hátvédpárosa lehetnének,ha végre rájönnének,hogy Munoz középhátvéd,nem szélső. De persze Aguirregaray sosem fog bekerülni...
    A hétvégi meccs lesz nagyon érdekes, idegenben bűn rosszak vagyunk még mindig, de ha egyszerre kezdetnénk Ilicsicset és Vazquezt, szerintem komoly esélyünk lenne egy győzelemre. Persze ehhez még nem kéne lecserélni a félidőben őket...
  • monyox
    Igen, EZ AZ!!!

FORZA ROSANERI PER SEMPRE!!!!
  • Cucmey
    Úgy 8 éve szurkolok komolyabban ennek a csapatnak de a lényeg hogy mindig tudtak belőlem érzelmeket kiváltani.
    Néha örömöt néha bánatot. Sokszor lehetett ordítani az örömtől meg büszkén verni a mellemen a Palermo címert, egy héttel később meg májat pusztítani miattuk a kocsmában. Ez a lényeg. Az érzelmek. Olyan igazi Dél-Olasz módra.
    Most kapjuk a szart mi szurkolók a pofánkba de én optimista vagyok. Lesz ez sokkal jobb is. Idén már nem de lesz majd sokkal jobb. :)
  • monyox
    Nem csak mi gondoljuk igy:

SMUASSU dice : 08 Jan 2012 23:55:13

CETTO, MUNOZ, DELLA ROCCA,ALVAREZ TOGLIETEMELI DI DAVANTI PER FAVORE.SONO RIDICOLI!!
  • monyox
    Visszaterve Zamparini-re, ime egy tegnapi meccs elötti gyöngyszem:

"Non credo proprio che Amauri arrivi al Palermo, lui ha uno stipendio alto e altre ambizioni. Comunque noi in attacco siamo coperti, anche se al momento abbiamo tanti giocatori infortunati. La mia sensazione è che alla fine vada alla Roma. Se compreremo qualcuno in difesa? Credo che Muñoz sia un grande centrale, Cetto era il capitano del Tolosa anche se ha un po' di difficoltà ad ambientarsi. Mi sembra difficile che io compri un centrale, perché migliori di Muñoz in giro non ce ne sono".

"Nem hiszem, hogy Amauri Palermoba jön, tul magasak a fizetesi igenyei es masok az ambicioi. Különben is tamadok tekinteteben mar tele vagyunk, meg ha sok jatekosunkat el is hagyta a szerencseje. Az a megerzesem, hogy a vegen a Romat fogja valasztani. Hogy veszünk-e valakit a vedelembe? Ugy velem, hogy Munoz nagyszerü belsö vedö, Cetto pedig a Toulouse kapitanya volt, meg ha egyelöre problemai is vannak a beilleszkedessel. Jelenleg nem tünik egyszerünek egy belsö vedö vasarlasa, mert jelenleg nincsenek jobbak a talonban, mint Munoz."

Bocs, hogy bemasoltam az eredetit, de tenyleg ezt nyilatkozta.

Szerintem Munoz mar eleg sokszor bizonyitotta, hogy max a padra jo.
  • monyox
    Erröl van szo.

Stressz a melohelyen, stressz (neha) a maganeletben, ilyenkor en is megkerdezem magamtol, hogy szüksegem van nekem erre?

Hogy hazamegyek, aztan nem tudok elaludni, mert a meccsen agyalok, meg felkelek, lemegyek, bekapcsolom a tv-t, megnezem, hogy Mutti mit nyilatkozott. Felcseszem az agyam meg jobban, hogy "otthon javulnunk kell"...

De a faszom, nem erdekel. Mit tudja azt egy juventusos kötsög, aki a B-be valo visszasorolas utan el is felejti a csapatot, hogy milyen az, mikor az ember egy kiscsapatnak szurkol, annak minden örömevel es keserüsegevel együtt?!