|
-
Pálka #24200 Monyo, a tuttopalermon volt kint, amit én írtam mercatost, oda be is van linkelve.
Ép magyarázat nem létezik rá,hogy miért keresünk kapust: sem Benussival,sőt,még Brichettoval sem volt _SEMMI GOND_, de alapvetően Tzorvas is a semmiért került ki, azóta meg el van felejtve,mintha nem is csapattag lenne. Brutális.
Aronica szerintem erősítés lenne 1-2 évig, rutinból lehozná ott hátul. Mondjuk hogy a Napoli miért adná el, azt nem tudom,de ez ne nekünk fájjon. :D
Rigoni nem rossz kis játékos,de ha már csatárt igazolunk, akkor nem arra kellene mennünk,hogy még többen legyünk, hanem hogy erősebbek is elöl. Egyébként így,hogy Mehmeti jött előre, nem is feltétlenül kell csatár: Miccoli,Abel Hernandez,Pinilla,Mehmeti - pont elég, főleg,ha csak egy csatárral játszunk, ami elképzelhető, mert kétlem,hogy az Ilicic-Vazquez-Zahavi trióból valaki huzamosabban padozna. Simán benne van, és én most ezt is játszatnék - egy 4-3-2-1, elöl Mehmetivel, mögötte Vazquez-Ilicic, mögöttük Migliaccio,Zahavi meg Barretto.
persze ha reális áron,normális feltételekkel megtudjuk szerezni a Quagliarella,Amauri szintű támadók valamelyikét, akkor habozás nélkül el kell hozni.