27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Ezzel a felallassal lehetne nyomni az 1csataros jatekot is mondjuk Mehmeti-vel vagy Pinilla-val (bocs Fabri) ek felallassal. Migliaccio be közepre vedekezö kp-nak, ket szelre Zahavi meg Alvarez, tamado kp-nak elöretolni Ilicic-et meg Vazquez-t, elöre meg eknek egy tamadot.
    Nekem az a velemenyem, hogy Miccoli-ra nem lehet egycsataros jatekot alapozni, mert ö a gyorsasaga ellenere nem igazan elne meg a vedök szoritasaban.

Hihetetlenül jo lenne, ha valamelyik tamadonk megtaltosodna, es nyomna egy jo tavaszt... Szerencsere a Chievo ellen visszater Abel. En töle sokkal többet varnek.. Annak idejen, mikor megerkezett Palermoba, ugy tekintettek ra, mint a klub következö tamadozsenijere, de ezt eddig meg nem bizonyitotta.
    Vissza kene hozni Mchedlidze-t..:)))
  • riccardogardoni
    Zahavi, Ilicic, Vazquez, Migliaccio

ez finom :D
  • monyox
    Cavani be fog szarni a Barbera-ban..:))

Egyebkent ha mar Cavani, en tovabbra sem tartom öt klasszisnak. Volt egy jo eve, meg igazabol nem egy rossz tamado, de azert tulzasnak erzem, hogy a Chelsea-nel öt tartjak Drogba utodjanak.

Egyebkent ha mar Chelsea, allitolag vinni akarjak Sirigu-t a PSG-töl, de Leonardo nem akarja adni.

Visszaterve a mi csapatunkhoz. Egy Zahavi, Ilicic, Vazquez, Migliaccio közeppalyat almodtam meg..:))
  • Pálka
    Barretto szerintem egész jó, egy kicsit butább Nocerino, csakhát,egyedül kevés ő is, mellette nincs középpálya.
    Vazquezen pedig sok fog múlni, az egy irányítós rendszer már csak ilyen. De épp ezért kell mellé Barretto,más nem fog támadni (hatékonyan), ezért még inkább kellene Zahavi. őt hátrébb is lehet játszatni. Muttinak nagyon ki kell találnia ezt, mert az x-el semmire se megyünk, viszont ha kitámadunk, a Napolinál nincs túl sok jobban kontrázó csapat, Cavani nem fog annyi ziccert hibázni,mint a Roma ellen.
  • monyox
    En is egyetertek. A mai kezdöben a közeppalyank igy nez ki:
    Della Rocca, Barreto, Migliaccio, Vazquez

Della Rocca-nal siman jobb Armin, es en Barreto-tol sem vagyok elajulva..

Nem tudom, milyen jatekos ez a Rigoni, de jonak kell lennie, különben megint sikerült egy agyas bizniszt kötnünk..:-/

Kicsit az az erzesem Vazquez-zel kapcsolatban, mint nemreg Miccoli-val, ergo most töle varjak a megvaltast, de szerintem hiba csak egy jatekosra kihegyezni a siker vagy bukas temajat..
  • riccardogardoni
    én is bírom a srácot, de sztem idén nem találja valahogy önmagát, már amikor adtak neki lehetőséget.
  • Pálka
    Lehet,hogy csak én vagyok elfogult Bacsinovics-al szemben, de ilyen időkben, amikor Acquah-t,meg Della Roccát kell a középpályán néznünk, kissé ellentmondásosnak érzem ennyire a mellőzését, főleg,hogy játszott pár meccset,ahol egyált nem volt rossz - csak másodjára is elfelejtették.
  • monyox
    A Bacinovic-Rigoni transzfert mar kesz tenykent kezelik a klubnal.

A masik, hogy komalom, ha valaki kitarto, de szerintem azutan, hogy Rios kijelentette, hogy esze agaban sincs Sziciliaba költözni, Cattani kitalalta, hogy holnap ujra felveszik vele a kapcsolatot... Lehet, hogy neki van igaza, de ahogy Zampa mondja, nem kötelezö a Palermo-ban jatszani..

Meg van meg ez a Joaozinho csavo is. De rola nem sokat tudok.
  • riccardogardoni
    mindkettőt kezdőbe tenném én is
  • Pálka
    Igen,én is ezt érzem. A Napoli meccs mindig különleges,és fontos a szezonban, most is így van ez. Az utóbbi négy Palermo-Napoli mindig 2-1-el végződött. Én a két új sráctól sokat várok, nem hinném,hogy csak a videók miatt hoztuk volna őket, Vazqueznak rögtön bizonyítania kell, igaz,én Mehmetit id kezdetném - Budannal gyakorlatilag csak többen vagyunk a pályán.
  • riccardogardoni
    ez egy szar
  • riccardogardoni
    sztem is :)
  • monyox
    Egy kis bulvar...

mit is varhatna az ember töle, ha mar jatszott a merdaban...?
  • monyox
    Ejjel azt almodtam, hogy leigazoltuk Puyolt meg visszajött Amelia, bar ha jol emlekszem, neki is hosszu haja volt. Ja, es a volt altalanos sulim udvaran tartottak edzest. Aztan volt meg valami balhe, de az mar kiesett..

Komolyra forditva a szot, szerintem a mai meccs vizvalaszto lesz. Ha nem nyerünk, nagyon csunyan visszaeshetünk, es elmehet mellettünk a fel mezöny..
    Ha sikerülne nyernünk, az hihetetlenül nagy lökest adna az ideny hatralevö reszere, ha viszont szivunk, akkor szerintem keresztet vethetünk a tovabbiakra. Remelem, a sziciliai szurkolok is erzik ezt, es belehajszoljak a sracokat a gyözelembe...
  • riccardogardoni
    eddig milyen gólszegény a forduló
    4-0, 5-0 :D
  • Hunor88
    Mantovaniról és Bacinovicról kocc, ők holnaptól ingyen a Chievoé :):):)
    Amúgy meg minek ennyi középpályás? 2 helyett egy jó csatárt kéne venni.
  • monyox
    Neveztek a sracot, de mindegy, igy is ugy is oktatni fogjuk öket...:)

Ha nem, akkor jöhet Garibaldi a vörösingeseivel rendet tenni..
  • monyox
    Simon, yeah...
  • monyox
    Hat en is valami hasonlot akartam beirni, csak mas hasonlattal..:))
  • riccardogardoni
    Sono ventiquattro i convocati di Bortolo Mutti per la sfida di domani sera contro il Napoli.

PORTIERI: Benussi, Brichetto, Tzorvas.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Mantovani, Munoz, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Acquah, Alvarez, Bacinovic, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Di Matteo, Lores, Migliaccio, Simon, Vazquez.

ATTACCANTI: Budan, Mehmeti, Miccoli, Pinilla.
  • Cucmey
    ezen kurva nagyot röhögtem. jó volt :D
  • riccardogardoni
    siena 4-0 lazio
    nah ez a kemény nem a f.szom XD
  • monyox
    Dehogynem. Csak Hamsik neven neveztek..
  • riccardogardoni
    elvileg vargas nincs nevezve a meccsre!
  • monyox
    Na, ajanlat erkezett Miccoli-ert Katar-bol. Remelem, nem lesz Dzsudzsak!

Valszeg a Mantovani-transzfer nem jön össze a Bologna-val, mert nem hajlandik 3,5 millat adni erte. Nem is banom..

A Napoli uj csodaigazolasa, a chilei Vargas is valszeg bevetesre kerül a Barbera-ban.
  • monyox
  • riccardogardoni
    én is sok mindent szeretnék XD
  • Hunor88
    Mert el akarják adni. A Chievo nagyon szeretné :)
  • Pálka
    Egyébiránt Bacsinoviccsal mi a pénisz van? Még a padra se,sőt a keretbe se került be, pedig nem sérült.
  • Cucmey
    még jó hogy pezsgő, pálinka és vodka kombó után olvasom amit írtatok mer különben mérges lennék de így csak vigyorgok. :DD
  • monyox
  • riccardogardoni
    csak leszek XD
  • monyox
    Mameg be vagy b***va, pedig meg meccs sincs...
  • riccardogardoni
    ez is jó :)
  • monyox
    Közben Aronica hosszabbitott a Napoli-val, ugyhogy az az ügy sztorno.

Hat, en szemely szerint nem szeretem az 1csataros jatekot, mert szerintem ahhoz, hogy azt eredmenyesen lehessen nyomni, minimum egy Ibra-szintü jatekos kell technikailag meg fizikailag is. De ez a szubjektiv velemenyem.

En azt remelem, hogy a Juventus vezetösegnek mar annyira ki van a töke Amauritol, meg annyira felveti öket a penz, hogy aron alul is elbizniszelik velünk. Ö meg ha tenyleg szivesen jönne vissza Sziciliaba, akkor elvarom töle, hogy kicsit vegyen vissza a fizuigenyeböl, es akkor mindenki jol jarhatna. A Juventus, hogy megszabadult egy penznyelö jatekostol, a Palermo, mert (remenyeim szerint) rozsaszin mezben Amauri ujra megtalalna a golvago cipöjet, es maga a delikvens is, mert azert annyira nem lehet hülye, hogy nem az a celja, hogy ujra jegyzett jatekos legyen belöle.

Na, hat ez igy szepen hangzik, csak meg kene, hogy valosuljon.. Bar epp az elöbb olvastam, hogy a Roma is probalja behalozni a sracot.
  • riccardogardoni
    egyetértek
  • Pálka
    Monyo, a tuttopalermon volt kint, amit én írtam mercatost, oda be is van linkelve.
    Ép magyarázat nem létezik rá,hogy miért keresünk kapust: sem Benussival,sőt,még Brichettoval sem volt _SEMMI GOND_, de alapvetően Tzorvas is a semmiért került ki, azóta meg el van felejtve,mintha nem is csapattag lenne. Brutális.
    Aronica szerintem erősítés lenne 1-2 évig, rutinból lehozná ott hátul. Mondjuk hogy a Napoli miért adná el, azt nem tudom,de ez ne nekünk fájjon. :D
    Rigoni nem rossz kis játékos,de ha már csatárt igazolunk, akkor nem arra kellene mennünk,hogy még többen legyünk, hanem hogy erősebbek is elöl. Egyébként így,hogy Mehmeti jött előre, nem is feltétlenül kell csatár: Miccoli,Abel Hernandez,Pinilla,Mehmeti - pont elég, főleg,ha csak egy csatárral játszunk, ami elképzelhető, mert kétlem,hogy az Ilicic-Vazquez-Zahavi trióból valaki huzamosabban padozna. Simán benne van, és én most ezt is játszatnék - egy 4-3-2-1, elöl Mehmetivel, mögötte Vazquez-Ilicic, mögöttük Migliaccio,Zahavi meg Barretto.
    persze ha reális áron,normális feltételekkel megtudjuk szerezni a Quagliarella,Amauri szintű támadók valamelyikét, akkor habozás nélkül el kell hozni.
  • riccardogardoni
    ok :XD
  • Hunor88
    Ez egy kicsit furcsa volt :D
    Na nem baj, ezen a hétvégén remélem nyer a Palermo is meg a Chievo is. Megegyeztünk? Utána meg jöhet a Chievo Palermo... :)
  • riccardogardoni