|
-
Tegnap este neztem a Salzburg-PSG meccset, mondom megnezem Pastore-t meg Sirigu-t. Hat egyiköjüket sem lattam, mert Sirigu a padot melegitette, Pastore meg nem volt nevezve, gondolom serült.
A csapatrol meg annyit, hogy kabe közük nem volt a meccshez, a Salzburg 2:0-ra hozta a meccset. Lehet, hogy a francia bajnoksagban az elen allnak, de az, hogy nemzetközi szinten meg jodarabig nem fognak semmit sem nyerni, az eleg valoszinü. En nem banom, hogy elvittek Pastore-t, mert azert megadtak az arat, Sirigu-ra is csak azert vagyok pipa, mert hülyitette a vezetöseget. Mondjuk eleg jol jart, fog a padrol nyerni egy francia bajnoksagot meg talan egy kupat, aztan csa. Ha idezhetnek a norveg Turbonegro-tol; "WHERE´S THE CASH? WHERE´S THE CASH? THE MONEY; THE MONEY; THE MONEYMONEYMONEY..." Remelem, Salvatore megtalalta Parizsban a money-t meg a cash-t is..
Apropo, lehet tudatlan voltam, de en azt hittem, Leonardot edzönek vittek Parizsba. Szoval meglepett, hogy a padon tegnap egy fekete csokat lattam..