105e4pi.png\"

• monyox
    Es ha ideges leszel, muszaj lesz megbontani egy üveg bort, szoval ha a Palermo vesztes szeriat produkal, az pozitiv hatassal lesz a magyar borpiacra..;)

Ma delelött voltam Sopronban, kivancsisagbol beneztem a Legea boltba. Ha valamelyikötöket erdekel, akkor eleg durva leertekeles van. 70% a mezekre. Az azt jelenti, hogy 14 rugo helyett 5ezer. Gondolom, nem igazan fogy..:) Van feher, rozsaszin, fekete, de mindegyikböl csak L-es meret. Ha gyereknek akartok, az is van XXS-es meg meg a fasztudja milyen kicsi. Van meg melegitö is, de sztem az eleg kinaiul nez ki..:) Nekem a Lottos cuccok jobban tetszettek, de azt hiszem, ezt mar egyszer kifejtettem..:)
    Ja, van meg par Udinese cucc is, meg bosnyak valogatott mez.

En optimistan allok a mai meccshez, remelem, hogy a csodalatos hazai közönseg megint belehajtja a sracokat a gyözelembe... Tegnap xelt a Napoli, kikapott a Lazio, szoval hozhatnank rajtuk igazan par pontot..
    Cavani csak a 94edik percben mentett pontot a Napolinak Bergamoban. Hihetetlen, hogy Colantuono-val hogy megtaltosodott az Atalanta. A vegen kiderül, hogy jobbnal jobb edzök dolgoztak Palermoban, csak nalunk szart be a tudomanyuk, mashol meg csodakat müvelnek..