|
-
Tzorvas-szal kibaszott jol jartunk!! Nem hiaba a görög valogatott elsöszamu kapusa, Sirigu meg csak melegitse a PSG padjat, nem baj, legalabb az olaszoknak is van egy Dzsudzsakjuk..:)
A vedelmünk egyre jobban összeall, bar ugy latszik, Cetto-nak meg Silvestre-nek meg szoknia kell egymast, mert neha meg zavarba hozhatok, de jo lesz ez. Balza es Pisano is jo lesz a szelen. A vedelemben en annyit valtoztatnek, hogy Mantovani-t (ha egyszer megvettük), nem jegelnem, mert barmikor jöhet serüles, igazan nekiallhatna Mangia beepiteni a csapatba, a lazabb meccseken igazan lehetne rotalni, neadjisten meg Munoz-hoz is hozzanyulhatunk, bar inkabb csak akkor, ha mar az egesz csapat kidölt..:)
A vedekezökp-val kene valamit csinalni, mert neha az ellenfelek ugy csusznak at ott rajtunk, mint kes a vajon.. Acquah-t jobb lenne padon kezdetni, Bertolo-t meg ugy, ahogy van, elfelejteni. A tamadokp fasza, es szerintem egyre jobb lesz. Joszip-bol meg idövel klasszis is lehet.
Tamadoszekcio - Kedves Mangia, meg az összes illetekes. Az egy dolog, hogy gyk csatar nelkül rugunk 3 golt, de nezzük csak vegig. Miccoli padozik, Pinilla leserült, Abel leserült, elökapartuk Budan-t, csak valaki arulja el, miert... Aztan ennyi. Mi ez?? Ez lesz a megtevesztö taktikank, hogy csatarok nelkül fogjuk hozni a meccseket? Nem varhatjuk el Silvestre-töl, hogy minden meccsen golt fejeljen...
Bar a mai meccs Mangia-t igazolja, es lehet, hogy elfogult vagyok Miccoli-val, de a csavo egy allat, lobog benne a tüz, szivos... Na jo, nem kell senkinek sem bemutatni, de sztem ö az a jatekos a Palermo-ban, akinek meg akkor is palyan kellene lennie, ha szar formaban van. Barmikor jöhet egy szabadrugas a 16osrol, amivel meccseket tudna eldönteni...
En nem igazan szoktam foglalkozni az edzökkel, sosem nyomtam xytakarodj dumat, de ha Mangia folytatja ezeket a furcsa dolgokat, akkor az sztem kurva gaz lesz... Kivancsi vagyok, hogy megkerdezik-e töle, hogy Miccoli miert padozott, meg arra is, hogy erre mit fog valaszolni..