|
-
Ha engem Zampanak hivnanak, akkor elöször is megvennem Berlusconi hazi-haremet..:) Különben jo a kerdes, hogy mi legyen a sorrend. Zamparinivel az a helyzet, hogy ö elsösorban az üzletet latja a klubban, es csak masodsorban szivügye. Ez eleg hülyen hangzik, de gondolom ertitek. Pl De Laurentiis-nel pont forditva van. Ettöl függetlenül a szamitasa eddig abbol a szempontbol bevalt, hogy remelhetöleg nem a kieses ellen fogunk küzdeni ezzel a csapattal. Bar bevallom, en is panikoltam ideny elött, hogy jön a masodosztaly...
En azt hiszem, a Napoli peldajat követnem (akik egyebkent mar kört vertek rank a csapatepitesben), elöször egy Europa-szintü csapatot epiteni, utana jöhet a stadion. Bar a logika Zampa mellett szol, azaz hogy a stadionberlesen sporolt penzböl majd jöhet a csapatepites.
A baj csak az, hogy oriasi kerdöjelek villognak a temaban. Megvalosul-e egyaltalan a stadion. Ha igen, mikor? Zamparini mar 70, meddig vallalja a vezer szerepet? Meg maga Zampa egy kibaszott nagy kerdöjel, en mar feladtam, hogy megertsem a cselekedeteit meg a dönteseit..
Mas kerdes. Van szerintetek valami adat, hogy Bovonak, Cassaninak illetve Nocerinonak mennyi a kivasarlasi ara?