• csomi
    Istenem megint egy onjelolt rendezo-polihisztor. Felelmetes egyesek mennyi mindenhez ertenek. A filmtortenelem egyik, ha nem a legnagyobb, alkotasat kepesek pillanatok alatt lefitymalni. Egy ilyen hordereju filmnek nyilvan lesznek mindig is hibai, hisz mindig lesz valaki akinek valamelyik reszlet tul sok vagy eppen keves. De azert tobb tiszteletet kene tanusitani a sok 100 ember evekig tarto aprolekos munkaja elott. Kivancsi vagyok mondjuk egy 20 mp-es animaciot a filmbol mennyi ideig csinalni barmely rendezo zsenipalanta. Nekem is voltak reszek amik eltulzottak voltak. Peldaual a lavas resz. Ha valaki volt mar izzo fem kozeleben az tudja, hogy rogton megsult volna olyan kozelsegben ember, gep barmi. Az atmenetek kicsit nekem is gyorsak voltak jobol rosszba. DE! Az osszes hianyossagot elhomalyositja az, hogy ez egy borzasztoan latvanyos, monumentalis fantasztikus alkotas. Aki ezt nem veszi figyelembe az vagy elvakult megrogzott kotekedo vagy csak egy kis irigy onjelolt kritikus. En el tudom fogadni, hogy valakinek nem tetszik, de egy ilyen alkotas mindenkeppen megerdemli a tiszteletet.