Hét rekordot döntött meg a Sith-ek bosszúja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A star wars univerzum pedig nagyon jól kidolgozott. A filmekben ez nem látszik, de amik star warssal kapcsolatosak nem mondanak ellent egymásnak.
A filmes szempontokat szerintem hagyjuk, nem hiszem, hogy mi annyira értünk a filmelemzéshez. De az tényleg biztos, hogy ekkora háttérrel nem alkottak rosszat.
A gond szerintem, hogy kicsit rövid lett. Pl teljesen hiányzik a felkelés kitörése. Pedig az az elsõ típusú forgatókönyvben(Twilight of the Gods) megvolt. Ez pedig lényeges elem. Meg aztán a végén az épülõ halálcsillagról se kapunk semmi infót, csak látjuk.
De szerintem arra is kéne gondolni, hogy a jövõben nem úgy fogják nyomni a részeket, hogy 4-5-6-1-2-3, hanem 1-2-3-4-5-6. Szerinem az új részek túlságosan annak szólnak, aki már látta a 4-5-6-ot.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ha kiirtana valaki a csaladodat nem valoszinu, hogy koszonetet mondanal neki.
Pontosítás:
A "fikázás" kizárólag az új részeknek szól. És azoknak csak azért, mert automatikusan az eredeti filmekhez mérjük õket. Tulajdonképpen, ha önmagukban nézük az új részeket egyáltalán nem rosszak.
ps.: Egyébként mondok neked még ilyen sorozatot : Star Trek.
Na ez azért durva. Azt lehet, mondani, hogy tetszett, azt még rá lehet fogni az életkorra, a mûveletlenségre, vagy végsõ esetben az izlésre. De hogy valaki "legnagyobb alkotás"-nak nevezze, az nekem már sok.
Egyébként a története tulajdonképpen jó (egyáltalán az, hogy VAN története manapság szokatlan), a látvány természetesen ütõs, csak néhány részleten és a rendezésen bukott a film.
Én természetesen nem értek a rendezéshez, de épp azért nagyon gáz, hogy észrevettem a hibáit.
Ha az I-II-III részeket nézzük, határozott fejlõdés látható. Ha lenne még 1 film, az már talán jó is lehetne.
"Az is amikor a végtagok nélküli, összeégett Anakinnak Obi mester még tartott egy lekifröccsöt, ahelyett hogy segített volna a barátjának az se volt valami pozitív a szememben."
Ha emlékeznél rá Yoda parancsba adta ki Obi-nak,mikor elváltak,h végezzen anakinnal,szal csak a kötelességét teljesítette.
Ha elkezded egy társaságban utánozni Dart Vadert, hörögsz a tenyeredbe, akkor mindenki vágja,hogy nem a tüdõgyulladásos Nemecsek Ernõt utánzod...ennyi.
Ezt a filmeeposzt a világon mindenki ismeri, és sokak kedvence.
Egyedül a Gyûrûk Ura, ami a közelébe ér, de még az is sokkal van lemaradva.
Szerintem egy csodálatos kaland-mese-sci-fi birtokában vagyunk immárom, h alesz gyerekem, alap,hogy megnézetem vele többször is ;-)))
Fimtörténet legnagyobb alkotása, horderõ, etc?
LOL, ez egy fantasy-mesefilm, és mint ilyen nem sok köze van a fentebbi fogalmakhoz. <#rolleyes>#rolleyes>
Persze jó látványvilág, igényesen kivitelezett etc, respect, de ezt leszámítva nem hiszem, hogy különösebb értékekkel bírna. Szvsz.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Talán Anakin váltása volt egy kicsit nyögvenyelõs vhogy nem éreztem olyan szerelmesnek hogy bármit megtegyen amidala-ért...szerintem ezt valahogy elkapkodták...vagy lehet a 2. részben kelett vólna kicsit több "Sith"-et vinni anakinba vagy nemtom de egyik percben még Windu melett áll a másikban meg már sith lord...mondjuk ez nem lenne baj de mint mondom nem éreztem annyira hogy bárkit bármit megölne Padme-ért bármire képes lenne érte talán ezért tünt felemásnak a dolog...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Az meg megintcsak indokolt, hogy Obi-Wan nem segít anakinnak. Tudja, hogy nem teheti. De nem öli meg, mert régen barátja volt. Ezért csak otthagyja.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nekem ugyan nem, de hát ízlések és pofonok.
Monnyuk nekem az hogy a fõdzsedi simán ki akarta nyírni stikában a fõgonoszt (csak nehogy megtudják), nekem elég furcsa volt!
"A dzsedi sosem támadásra, hanem megismerésre használja az erejét!"-Yoda (az igazi még az ESB-bõl)????
Az is amikor a végtagok nélküli, összeégett Anakinnak Obi mester még tartott egy lekifröccsöt, ahelyett hogy segített volna a barátjának az se volt valami pozitív a szememben.
Aztán a nagy érzelmes jelenetek során elhangzott eszméletlenül suta és banális mondatok még azt a kis bizalmamat is a földig rombolták, amit a kis szinészpalánták tudása iránt tápláltam.
(A mondatokat az igenzseniális Lucas mester adta a szájukba)
Normális vágás nuku.
Mindent a nyakadba kapsz mint egy TECSÓ bevásárláskor, aztán otthon a jobb részeket majd kiválogatod, a gagyi meg megy a szemétbe.
Az ûrcsata nálam bejött, kár hogy az elején volt meg 5 perc alatt letudták, és olyan nagyon a történethez sem kapcsolódott.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem jól sikerült.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Moziban megnéztem, az mpaa meg bekaphatja. Szerintem ha a Waterworld idejében lett volta ez a szervezet, meg sávszélesség, tutira azt okolták volna. A lényeg, hogy rettenetesen sok pénz van a filmekben. De szar filmekbõl ne várjanak már bevételt és kenjék a "kalózokra". DVDn meg nem veszem meg, minek, jön majd a feújított extra jelenetekkel tarkított Holodisk (~10 év múlva
<#nevetes1>#nevetes1>).
P.S.: Az sem igazán sikerült, amikor a végén becsempésztek pár dolgot a régi trilógia képi világából, nagyon kilógott ebbõl a CGI-s csilivili új SW-világból... de hát ezt nem is lehetett volna jobban megoldani.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
A jedirobotpóknindzsa végleg betett nekem: visítva röhögtem rajta. Ez a film megérdemli hogy letöltsd és úgy nézd. Komolyan.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Ha ezt a cikket is megnézed, akkor csak az a kérdésem az MPAA meg a többi balfék mi a f...szt hõbörög?? Nem futja NASA ûrrepülõre csak Boing Jumbóra??<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#conf>#conf><#conf>#conf>
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Gondolom 7-8-9 et akartal irni.
Ahogy Lucas bacsit ismerjuk, szerintem egy 20ev.
De sajna azt nyilatkozta,h. ma'r nem tervezi...
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"