Blender
-
Bizony fő a gyakorlás. Gondoltam rá hogy egy komplett fürdőszobát készítek vagy egy nappalit konyhát , de ott azzal kell számoljak hogy lehet a gépem nem bírja majd és félbe kell hagyjam mert annyira fogja a memóriát az a sok elem. Viszont egy fürdőszobának egy részletét azt talán még megengedi és egyik lakberendező újságból kinézek egy fürdőt és elkészintem :) egy elemre egy napot hagyok vagy kettőt maximum. Nem cicomázom túl. Esetleg már most van egy jó ötletem azzal kapcsolatban mit lehetne elkészíteni ami nem komplett kompozíció mint a fürdő. Biztos nem bírom ki, és teszek majd róla képet. A játékkal kapcsolatban nem tudom mikor lesz programozónk, a programozásba meg bele kell merülni és én fáradtan már aligha merülök el, inkább befelé figyelek ha haza értem.
Ha mi készítjük a motort ami a legjobb a lehető legegyszerűbb programot kéne meg írni legelőszőr a blenderhez. Először az is jó ha megvan a pálya meg a verdák. Szerintem a verdák így is túl részletesek. Nem hinném hogy blenderben képes volnék leprogramozni egy NFS RUN minőségű autós szimulációt. A régi gta felülnézetes verziója egész jó meg az autóverseny is jó ötlet . Viszont ha egy egyedi ötletünk volna és nem baj ha olyan egyszerű hogyha az ötlet meg fergeteg nagy. Na mindegy én ameddig most csöndesebben vagyunk és nem lesz még pár társunk addig gyakorló pályára tettem magam.Itt amúgy is mindig találkozunk Jeff úr. Gondolkozok az autóversenyzős dolgon kívül is. A legjobbakat.