Blender
  • repvez
    #1734
    Már majdnem jó, de még mindig van , hogy nem jó a méret és igy utólag kéne méretezni, de igy meg már nem lesz egyforma .
    És itt meg még nem találtam meg azt sem, hogy hogy tudom átlátszóságot állitani, hogy a mögé tett másik képhez tudjam igazitani a méretet.

    Pont ezt akartam elkerülni a PS-ben való precizebb beállitással, hogy a progiba csak beszóróm és beállitom az origókat és minden tökéletes poticióba lesz, nem kell vele még a blenderen belül is ujra méretezni ,meg állitgatni.

    Arról nem is beszélve, ha a front nézetbe használtam a kép betételt akkor csak az élét láttam a képnek és az oldalnézetbe jelent meg a kép, igy 90 fokba forgatni kellett. kb majdnem mindegyik kép másik nézethez passzolt.

    Azt se tudom, hogy azon lehet e változtatni, hogyha összerakom a setupot, akkor később az orientációját a képnek meg tudom e változtatni, hogy a nézet feliratok ne változzanak.

    Mert ha most a top képet beteszem akkor felfele néz a test eleje ,de én jobban szeretem ha balra néz, de ha igy 90 fokot elforgatom, akkor ugye a front lenne a left és igy tovább.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.11.10. 14:26:40