Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
helmut #1470 ráadásul a Telecaster a legalapabb gitár, éppen ezért tökéletes. semmi extra, csak azt hozza amit egy gitárnak kell. de azt a lehető legtökéletesebben. de én a kedves Christiansen-nem nem értek teljesen egyet, mert szerintem minél régebbi egy Fender annál jobb. a '70-es években kőris fából készültek, ma égerből. sokkal könnyebb a mai, de jobb minőségű a régi. mint már írtam én basszuson nyomom, én inkább a Jazz Bass-t ismerem jobban. ha megnézed az árakat azok tökéletesen tükrözik. a '60-as évekből valók azok 1,5 és 3 millió között vannak. a '70-es évek elejéről származók kb 1 misi, a közepétől kb 1980-ig 300 és 350 ezer között van. a nyolcvanas évek elejétől pedig már csak 200-250. azután már nagyon esik az ára. van egy európa szerte elismert Fender gyűjtő ismerősöm. ő már eladja azt ami '69 után készült. ő mindjuk már tényleg fanatikus. egy a lényeg, ha hozzá jutsz egy Fender-hez, akkor ne cserélj ki benne semmit, mert rögtön elveszti az értékét. most van egy eladó '75-ös Jazz Bass Bartolini pick up-al. hiába érne vagy 400 kilót, csak 250-ért hirdetik.