Ok, CTI-t vágom, hallottam róla, de eredeti OFP híjján nem volt alkalmam kipróbálni. Mostanában meg már nem nagyon látok rációt a megvásárlásában. (Haverok körében mindig felmerül az eredeti OFP Gold megvásárlása, de valahogy mindig elsikkad a dolog.)
A félórás lag konkrétan:
Elindult a játék, viszonylag nagy területű custom multi mapon. Elindulok a bázisról, látok egy üres shilkát úgy 150 méter gyaloglás után. Megpróbálok beszállni, nem enged. Na jó, megyek tovább gyalog. Kb másfél kilométert legyalogoltam, át az ellenséghez, de sehol egy lelket nem láttam. Elhoztam egy járművet, már párszáz méterre jártam a bázistól, amikor hopp, egyszercsak visszatesz a kb 25perce látott shilka mellé, ami mellesleg ki volt lőve. Köszi...
Volt egy olyan eset is, hogy egy srác kb fél óra alatt beírkált üzeneteit írta ki egyszerre a játék a játék vége felé. Szerencsétlen kilépni nem akart(mert ugye visszajönni nem lehet), és csak üldögélt, kvázi egyedül, fent 200 méter magasan a csatatér fölött, egy egyhelyben álló heliben, utasként...
Netkapcsolat nemigen lehetett kérdéses részemről, 100Mbites egyetemi háló csak elbírta már... :)
Gondolom azóta ezt összepeccselgették már...
Nyilván nagyobb meló, az nem is volt kérdéses. Seaweed kolléga abba kötött bele, hogy OFPhez lehet, BFhez meg hol?