• dronkZero
    Az, hogy valami arcade, vagy szim, az kizárólag koncepció kérdése. Mindkettő háborús játék, használható járművekkel. Nyilván össze lesz hasonlítva, előbb-utóbb. Én ezen nem háborodnék fel.

De akkor már reagálok is:
    Bocs, de OFPben is csak a küldetésszerkesztő volt a játékon belül, szigeteket már nem tudtál csinálni magadnak. MDK meg a BFhez is van, pályákat, modokat tudsz hozzá csinálni.

Viszont a BF vonal egy multira kihegyezett játék, ami pont azokkal a butításokkal jár, amitől "sikongatva uninstalláljátok".
    Én anno végigjátszottam az OFP single részét, aztán a multi részétől hasonló érzéseim lettek. Pl nemigen találkoztam más játékban olyannal, hogy az általam fejbelőtt katona még rámfordul, lelő, tesz két lépést, majd az én, 10 másodpercel azelőtt leadott lövésemtől összeesik és meghal. Vagy a _fél órás_ laggok. Esetleg említhetném még a "fél-órát-várok-hogy-beléphessek-aztán-két-perc-múlva-kidob" szindrómát.
    Meg aztán hiába a qrvanagy sziget, ha a multi csak 1%-án játszódik.
    (OFP 1.0-1.3-ról beszélek, akkor tettem le arról, hogy ezzel komolyabban foglalkozzak multi szinten)

Szal lehet, hogy a BF2 egy fos, bizonyos szempontokból mégis sokkal jobban működik.

Ha _játszható_ lesz a multija az ArmAnak, és mellesleg el is indul a gépemen, lehet, hogy könnyes búcsút veszek a BFtől.