• [NST]Cifu
    Nagyon kevered a szezont a fazonnal, és tényleg savanyú a szőlő, meg dögöljön meg a másik tehene effekt olvasható ki ebből.

1.: A TrackIR nélküli játékos is tud normálisan játszani, csak egy kényelmi opcióval kevesebb lesz neki. Eddig is lehetett freelookot külön használni billentyűzetről, vagy külön irányítóról, tehát ez nem újdonság. A TrackIR mindössze megkönnyíti ezt.
    2.: Szimulátoroknál a TrackIR értelemszerűen nagyban megkönnyíti a játékot, hiszen sokkal természetesebb a fejmozgással irányítani a nézőpontot, mint a billentyűzetről vagy a hat switchről, márpedig ugye a fejmozgás elég fontos egy vadászgépszimulátorban.
    Ezen kívűl viszont miért kellene a szimulátorokban korlátozni a TrackIR használatát? Azért, mert akinek nincs, annak egy kicsivel nehezebb a dolga? Nem vagyok otthon a szimulátor sceneben, de van rá egy tippem, hogy sok profi játékos TrackIR nélkül is nagyon profin tud játszani, akár TrackIR-t használó, akár azt mellőző játékossal szemben.
    Egyébként meg vicces a hozzáállásod. Volt amikor még 56k-val CS-ztem és DoD-oztam, mikor a játékosok jó részének már volt szélessávú netje, és így kétszer akkora pingel játszottam, mint ők. Különösebben nem érdekelt, élveztem a játékot, annyira rosszul sem ment, ennyi. Nem fogom a falat kaparni csak azért, mert valaki öt fraggel megelőzött a listán, mivel jobb gépe volt, jobb netje volt, vagy csak egyszerűen jobban játszik nálam...
    3.: A grafikai beállítás nagyon rossz hasonlat, hiszen akinek 5 fps-e van, az egyszerűen nem tud játszani, és pont, tehát érthető, hogy lejjebb van véve a látótávolság a játékosállomány miatt. A TrackIR azonban nem a játékot teszi játszhatattlanná, hanem csak egy kényelmi opció, mint ahogy az a jobb egér, a nagyobb monitor vagy a gyorsabb proci és videokártya. Éppen erre világítottam rá a #721-ben...
    4.: Tételezzük fel, hogy a TrackIR szerveroldalról letiltható. Ez esetben annyi fog történni, hogy mi nem fogunk egy szerveren játszani. Slusz.