-
azért sztem zsigerből így az elején nem kéne ráb@szni az ajtót a warezosokra, mert így tényleg az idők végezetéig lasszóval kell összekapargatni azt az 5 embert esténként, hogy játszatok egy jót :)
a magyar ember szereti jól megnézegetni, kézbevenni, megszagolni, megforgatni, megnyaldosni az árut, mielőtt rászánja magát, hogy megvegye...és ez így van jól, max a kicsit hamiskás beállítotságú marketinges srácokat irritálja kicsit a dolog, dehát ez van :)
ez egy multis fpsnél kb pár próbahónapot jelent minimum, de utánna ha bejön a friss husinak, és tovább akar vele játszani, az emberek nagy része meg fogja venni :)
meg látom, kicsit túlbugyog benned a hivatástudat, miszerint neked kell megvédened a bohémiás srácok becsületét, hogy a mocsok magyar nehogymár ingyenélősködjön ezen a tökéletes programon (jelezném, hogy nagyon enyhe akar lenni az irónia, tényleg jó az arma :))...erre egyrészt hosszabb távon az imént leírtakat tudnám felelni, rövid távon pedig az itteni eladások nem sok vizet zavarnak, nyugaton kell fogynia a gammának, és fogy is ha jól látom...itthon úgyis kell legalább egy fél év, míg beéri a nép hardverban (speciel nekem is vasat kell még előbb gyúrnom alá)
másrészt pedig a tizenéves vérpistike hamarabb veteti meg csókos apucival a játékot eredetiben, mint a normális embör kigazdálkodja saját fizetésből egy olyan játék árát, amit ki se tudott próbálni teljes értékében...
szóval sztem teljesen természetes, hogy először mindenki warezzal akar multizni, és ugyanígy teljesen természetes az is, hogy nem mindenki utp kábellel a seggében született, és itt kérdez...
bf totyikban is kb másfél-két év után tettük ki, hogy no warez, mert akkor már "megengedhettük magunknak" a létszám függvényében :)
nincs semmi gond a kis egészséges felsőbbrendűség érzéssel, ami az eredeti játék meglétéből fakad, de talán szvsz, a közösség érdekében nem muszáj óránként hangsúlyozni :)
persze aki idióta, és úgy is kérdez, azt el kell hajtani a g*cibe, ezt nem vitatom :)
nah kicsit több lett ez a röffenet, mint gondoltam, de remélem egy darabig enyém a "Megmondóember" státusz a topikban :D
.png)