Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
ÚJ INFÓ! A HIVATALOS OLDALON!
A lényeg "Armed Assault is now planned to be released in H1 2006".

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sanyix
Arma Press Release 2006 H1-et írnak megjelenésnek, csak tudnám mi az a H1-es. Csak nem elsõ félév, mer akkor ideges leszek. Na mind1 legalább ezis valami...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ChevyG work
már én is

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

nagyon nagy a csend ,karácsonyra , valami hir valiköt,A képeket unom nézegetni!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

[NST]Cifu
Érdekesség: jövõ hét végén hivatalosan is bejelentik illetve bemutatják a VBS2-õt.
Érdekesség mellékága: Ellenben az Armed Assaultról továbbra sincs semmiféle információ... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyix
Azzal keveri. Hmm ha 14-én megjelenne ááá nemtom micsinálnék 😊 az biztos hogy örülnék eléggé.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Véletlenül nem az Xboxos OFP Elite-el kevered?

f2d
Valahol azt olvastam, hogy megjelenés 2005 november 14.-én, akkor elméletileg holnap már lehet vele játszani. Véleményem szerint elírtak egy karaktert, nem 5 hanem 7.<#ijedt>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

ChevyG work

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

nemtom mi köze ezeknek ehhez a topikhoz?poénkodni menjél a csat-re,vagy épitkezésre/cementet már nem kell venned,elég ha az ujjad belerakod a betonba/
ChevyG work
látom lecserélted a billentyÛzetedet!<#smile>

az persze,a nyugdijasok szabadegyeteméröl
ChevyG work
Te cserediák vagy?

Sanyix
Nekem így nemmegy, mert eredetiben van 😊 úgy simán felmegy. Amúgyis 3000-ért adják a bótba, meg lehet venni.

hello! én leszedtem ezt a változatot de nem tudom felrakni/mount daemon/ha neked ez megy lécci leirni:??nekem az 1.cd-t felrakja utána kéri a 2.:cancel--fagy-i.a 2. -3. cd-t ha bemountolom nem lát semmit/külön-külön-vagy egyszerre sem/
Sanyix
Ez egy xbox os ofp trailer, de sokmindent megmutat mi lesz az arma-ban is. A videoban látszik, hogy van fû, sok, és lengeti a szél a fûszálakat, sõt a fák lombját is! És az árnyékok is nagyon jók, már nem csak a földre vetülnek az árnyékok, hanem mindenre! Nagyon komoly. És ez benne lesz az arma-ban is, talán még sokkal szebben, hiszen az xbox hardvere 733-as p3, egy geforce3 szerüség, és 64 mega ram... És hát a mai pc-k már enyhén izmosabbak 😊

Sanyix
Pár nap múlva kiadják az xboxos ofp-t, talán akkor lesz valami az arma-val kapcsolatban is 😊

Seaweed
a profeta szoljon beloled <#vigyor>
Sanyix
Majd fogsz <#buck>

Seaweed
ejjj bar hinnek benne <#shakehead>
Sanyix
Most november-december környékén kéne megjelennnie.

[NST]Cifu
Üdv!

Az mi is szeretnénk tudni!!!

Cifu

Sziasztok!

Mikor jelenik meg az AA?

Üdv:
DJviolin

Sanyix
Novembertõl számít Q4-nek szóval vanmég idõ 😊
bár már október is bennevan :\
Mostanában decemberrõl írogatnak a BIS fórumon.

Seaweed
Majd jovo oktoberben <#ravasz1>
[NST]Cifu
Kezdek aggódni, itt vagyunk október közepén, és semmi hír még mindig... se kiadóról, se megjelenési dátumról...

mmmmmmár alig várom. Remélem BF2-t dobhatom a sutba

Duddits
Jah, ok, köszi.

Sanyix
Operation Flashpoint Game Of the Year Edition szóval az alap ofp+Red Hammer+Resistance egybem. Amúgy már 2 éve megjelent...

Duddits
Sanyix
Akkor keressél 😊

Seaweed
Legyen mar legalabb szep es igenyes logo..ez tre es kesz 😄
Sanyix
És mi a gond?? lekicsinyíted akkorára amekkorára kell, ennyi sztem ez jó lenne bannernek.

ChevyG
-szeretnél
ChevyG
de nem csúnya
ha tucc jobbat szeretnél, akko photoshop rulz
Seaweed
Ez nem kicsit hanem bazi nagy!
ChevyG
tehát akkor kérek tippeket az "ex Operation Flashpoint 2" cím cseréjére.

én akartam, hogy ez legyen a bannerünk mint ami a hivatalos oldalon

de kicsit nagy, és nekem idõm kevés, hogy csináljak
f2d
Ez miért ment el kétszer?<#ijedt><#conf><#nemtudom><#ticking>

f2d
Szerintem jogos az 1.96 ver, mivel a game az elsõ kadás óta qrva sokat fejlõdött. A kép jó, meg a felirat is egyértelmû, szerintem jó lesz így.

f2d
Szerintem jogos az 1.96 ver, mivel a game az els õ kadás óta qrva sokat fejlõdött. A kép jó, meg a felirat is egyértelmû, szerintem jó lesz így.

Sanyix
az az 1.96 az valójában 1.0.0.96 asszem az 1.96 az csak rövidítés. Még régebben ezt írta ki a vinfos a tulajdonságoknál a verzióhoz, bár most 1.96-ot ír, nemtommiért.

f2d
Az 1.96 utáni (verziót) 1.5-nek? Szerintem Armed Assault-nak vagy ArmA 1.0-nak. Az OFP 2.0 logikus lenne, de nagyon könnyen összekeverhetõ a 2. résszel.

Sanyix
Hát amúgy game 2-nek nevezik az igazi 2.-t meg game 3-nak.

Sanyix
Ja mondjuk valami ilyesmi képet, egy armed assault felirattal.

Seaweed
amugy most akkor minek nevezzuk berken belul? 😄 OFP1.5 es felnek? (vagy 2.0-nak de nem ofp2-nek).....persze csak hogy egyszeru legyen az elet 😄DDDDDD
f2d
Bizony aki nincs otthon a témába, csak tájékozódni akar egy-két dologban vagy csak szimplán érdeklõdik azt megzavarhatja.

Seaweed
Csinalni kene egybol akkor logot is es egyben kerni moderektol!
Sanyix
DE ezt az ex Operation Flashpoint 2 feliratot el kéne tüntetni, mer nem aktuális má jó ideje 😊

Seaweed
szerintem is arra gondolt..de akkor meg eleve rossz topicba postolt <#ravasz1><#idiota>
Sanyix
Én nem vettem el a kedvét 😄DD csak megmondtam mire számíthat, meghogy az arma még nem jelent meg, de szerintem az OFP GOTY-ra gondolt, ami viszont 2 éve megjelent 😊)