• koestler
    Tegnap végre sikerült kipróbálni a játékot. Csupa pozitív tapasztalatom van. Sokan panaszkodtak, hogy a játék nem eléggé optimalizált, ehhez képest, szerintem hasonló, nem lineáris, nagy bejárható területet nyújtó játékokhoz képest - gondolok itt pl. az Oblivionra - még jobban is fut. Ráadásul a látótávolság valami elképesztő, itt tényleg érzi az ember, hogy elveszik a pályán egymaga. A képi világ nagyon tetszik, én nem tapasztaltam a sokak által idegesítőnek talált textúracseréket sem.

Szerintem abszolút hozza az ofp hangulatot, akinek az tetszett, most sem fog csalódni az biztos.

Engem ami kicsit zavar az a rádióhang. Egyrészt a beszédek közti sípolás sem jön be, másrészt a mondatokat idegesítő módon nem egybe mondták fel, hanem szavanként, majd utólog rakták össze mondattá a szavakat, ami viszont megtöri a hangsúlyozást... Igy pl.a "soldier at 12 o' clock" mondat eléggé illúzióromboló lett.

Apró grafikai hiba még, hogy külső kamarenézetnél furcsán árnyék van a karakter körül, mintha mindig egy felhő alatt futnék... Ez lehet, hogy csak beállítás kérdése, de eddig nem sikerült megszüntetni, bár nem túlzottan zavaró.

Összességében gratula a Bohemiának megint!!!!!