• kassaidezso
    "ott előfordult, hogy egy AS-es csapat játszott rendőrök, sőt kommandóscsapat ellen... tudjátok mi lett a vége? Az AS csapat ronggyá verte a "hivatásosokat" ... És miért? Mert hiába a sok éves rutin, meg az összeszokott csapat, + fullos kiképzés ... a Profik tudják, hogy a lövés szele is végezhet velük, és a sokéves rutin alapján mennek"

Sok éves rutin? Fullos kiképzés? Miről beszélsz? Egy csapat egy csapat, és közel nem biztos hogy olyan marhára "összeszokott", és hogy olyan sok éles bevetésen voltak. Ne feledd hogy nem az egyenruha teszi az embert. Sokan hanyattesnek ha meglátnak egy egyenruhát, pedig itt mo-on igazán nem kéne. Pl: tavaly év eleje közepefelé (már nem emlékszem mikor) az szfp rendezett egy túrát, ca 65 km, kötelező 15 kg-os felszereléssel. (én 27-et vittem) 3-4 ellenőrzőpont volt emlékeim szerint, és csak ajánlott menetvonal. egy 1-40000-es fax minőségnél is szarabb térképet kaptunk. Nos nem kell mondanom hogy gps ide vagy oda, az emberek egy elég nagy része úgy kóválygott mintha először láttak volna erdőt. Tata környékén egy szántóföld közepén összefutottam egy századossal, megkérdeztem hogy szerinte itt vagyunk e vagy itt, erre a válasza az volt hogy "fogalmam sincs" ...-na erről ennyit. Tehát az airsoftosok nem azért nyertek mert rusholnak(nem tom miaz) hanem azért mert jobb a helyzetfelismerőképességük. Azok a nagy "hivatásosok" is tudták ám hogy légpuska van a kezükben. Ergo kispistajóskának lehetnek jobbak a taktikai képességei mint Erős Pista dandárnak. remélem nem értitek félre mit magyarázok.