• HardcoresHUN
    nemtudom mit izéltek a két játék között. BF vs. Arma. Egy az hogy unalmas, másik az hogy tök föllösleges. nekem mindkettő játék megvan. BF2-ben klánban is bennevagyok(GBC). Az Armát meg imádom. Mikor milyen kedvem van, aszerint játszok valamelyikkel. Ja és mindkettő eredetiben van már meg. Imádom a Bf2-t is ugyanúgy mint az arma-t. Grafikai különbségek? a BF2 már jónéhány éve jött ki. Kábé 2 éve. az Arma meg újdarab. 2 év alatt tudnak újatr mutatni a fejlesztők!!!!. Ha meg valaki a 2142-vel jönne, akkor aztmondom: a BF2 motorjára húzták rá 2142-t. Én voltam bétateszter a 2142-ben és az újítás az az hogy 1 szép robbanó effektet raktak bele. Hogy mért a bf2 motorját használták? egyszerű: olcsóbb. nem kell kifejleszteni egy újabbat. régen, az ea games már ugyanezt megcsinálta: Bf1942-re ráhúzták a Vietnam-ot. Ne csodálkozzunk, tehát ha a bf sorozatnak manapság már szar a grafikája. amikor kijött. akkor a bf volt az überkirálydefasza grafikájú játék. 2 év alatt ennyit fejlődött a technika