• bbchris
    Nahh végre nekem is megvan a játék . A véleményem :

- Az Ai hááát akárki akár mit mond hát nagyon ott van .Igencsak meglepődtem hogy mikor az egyik épületben lapítva elkezdtem a Demo 1. pályán írtogtani aztán hoppsz , mögöttem belopakodott egy ellenséges katona aztán zutty , szevasz leírtott mint állat . És ez a gép volt mivel csak jelszóval és ketten játszottunk . Bejött mögöttem és megölt . És meglepő az összefogás is hogy ahol baj van oda mennek a többi csapattársak is segíteni . Nem csoda hogy ennyire zabálja a gépet hisz tényleg ennyi mindent kiszámolni azért már kell tudomány .
    -A grafika is bárki bármit mond azért az nagyon ott van , lehet hogy agyon van shaderezve de legalább jó is . AZért ha ránézek a kőkerítésre akkor az tényleg olyan ripacsos meg az épületben a fal is érdes . A növényzet , útburkolat , épületek mind-mind nagyon jól részletesen vannak kidolgozva . Nyilván kell gép hozzá hogy a kép-hang-Ai minden egyszerre menjen . És csupa pozitív dolgokat láttam a játékban , főleg ami jó hogy ugyanaz a pályaszerkesztő mint az Opflaspointban és nem kell újratanulni . A BF2 pályszerkesztője hmmm - egyszerűen szólva pocsék és használhatatlan . Ami még pozitív hogy sok a hozzáadható addons amivel felépíthető a game úgy mint egy Lego .

Azt sem értem hogy multiban mi a baj ?! Sokkal jobb mint a BF2 főleg coop módban , nem kell itten IP-ket állítgatni meg tűzfalat állítgatni stb . Create New szerver és már rám is tudott Slett barátom csatlakozni minden gond nélkül . A VoicIP na ez nagyon jó- BF2-ben játékon kívül hol van ilyen ?? Itt játékon kívül is működik és meg lehet beszélni a csapatösszeállítást stb és egész játék alatt folyamatosan lehet beszélni mint egy telefonban .
    JA és mielőtt bárki nekem esik a BF2-vel kapcsolatban , nos 2 évig csak azzal játszottunk nincs vele semmi baj de néhány emberke elfeledi hogy ez ARCADE játék és nem szimulátor , ki látott már ugráló pattogva lövöldöző katonákat ? Nem egy műfaj a kettő . Szépnek szép a BF2 de nem annyira részletes mint az Arma ja és az Ai sem olyan . Mellesleg a BF2 Ai-ját is a Bohemiások írták - erről volt egy riport is , és ebben lehet valami mert tényleg néha olyan Opflashpointos mozgások voltak benne . A BF2-ben a grafikát ha jól megnéztem olyan tök lapos sík minden , szépnek szép de nem Arma .
    A hangok , háát a hangokról ?! A járművek hangja az nagyon jó főleg am ia távolban megy hogy úgy morajlik , a fegyverek hááát az igencsak meglepett az ördögpatron szerű picst-picst hang , mondom úristen MI EZ ? Hát lenne mit javítani rajta , majd remélem akik a DynamicRange-et csinálták majd javítanak rajta . Ami viszont tényleg javítandó az az hogy mikor épület vagy hegy mögül feljön a heli akkor hirtelen túl hangos lesz mintha itt lenne a közelben . Szerencsére a Hliknek az irényítását kiküszöbölték mert az tényleg pocsék volt , mikor lassítottam le akkor mepördültem vagy 2× , szerencsére az 1.02-ben ez már javítva lett . A Repülőkre viszont további javítás ráférne mert egérrel igencsak nehéz vezetni .

Összeségében jó játk lesz , és a BF2-höz is ha jól tudom hogy már vagy a 6. peccs is kijött ha nem több szal az sem volt hibátlan de nem azonos műfajú játék . A BF2 Arcade terán jó az ARma pedig szimulátor és realisztika szempontjából jó . Azért BF2-ben nuku a távoli fegyverhangok és villanás-durranás távoli késleltetés stb .

Röviden ennyi , mindenkinek további jó Armázást aki meg BF2-ős annak meg BF2-zést .