Nah most is elejetol "megcsinaltam"...de semmi...most pedig elorementem figyelve hogy nehogy dezertalasert vege legyen, kinyirtam mindenkit szinte meg mielott a ket Blackhawk es a Cobra odaer! Jo messze a bazostol...szinte meg meg se kezdtek a rohamot....de ugyanugy semmi...jah es eszrevettem hogy a Blackhawkok mondjak hogy ok most mar mennek haza de nem teszik ki a csapatokat! Le se szallnak, csak megallnak aleszallo felett, aztan tovabbmennek!!!! Elmentem a beach-re es ott volt leszallva mind2 Blackhawk, kiszallva pilcsik, de a troops benne ucsorgott!! (Mellesleg beultem elvittem oket bazisra es nem szaltak ki nekem se!)...de tovabbmentem...volt egy elhagyott T-72, megjavitottam, es vegogtaroltam az erdoket vele...de ugyanugy semmi...jah es most se hulott gyakorlatilag el egy sajat katona se, minden osztag teljes letszamban ott allt a bazos elott varva a tamadast....
Szoval nem tudom..de mar kezdem unni, szvsz bug ez lesz vagy nem tudom mi mas....
(Most meg van egy 5letem..megvarom hogy tamadjanak es jol benyomuljanak a mieink koze es csak azt nem engedem meg hogy a leszalloig eljussanak mert akkor vege, es lehet elorol kezdeni....)