Bar megfogadtam hogy nem jovok tobbet az SG-re de sajna az ofp.hu foruma olyan halott mint en 1 uveg vodka utan
Szal bajom volna! Adott a kepen lathato kuldetes, mindent megcsinaltam amit kernek, kilottem az osszes T-72-est, a tamado 5-6 BMP-2est, sot a kozeli erdot is megtisztitottam("celkereszt" mutatja,gyalog is ellenorzve), mar vagy 20x nekimentem mindig eddig jutok, van hogy ugy sikerult hogy a sajat erobol senki se halt meg, meg a helik is mind visszatertek a "beachre"....de nem akarodzik a harmadik pont kipipalodni. Sot! Volt hogy leszalltam, volt egy kiurult Abrams azt megjavitottam javito-kocsival, verbuvaltam szemelyzetet bele a javitokocsikbol () es elmentem a terkepen a negyedik/kovetkezo celpontnal a tabort is kiirtani...de semmi...mar kezdem unni. Sokfele variaciot kiprobaltam mar, hogy kiket irtok ki eloszor kiket hagyok utoljara, hagyom e a tabor kozelebe erni a tamado pancelos eroket vagy nem, vagy eppen eloszor a Shilkat kiloni a taboruknal hogy ne szedje le a tobbi helit...egy biztos! Ha hagyom az ellenfelet benyomulni a bazisra, akkor egy latszolag sikeres kuldetes debriefinget kapok, de kezdhetem elorol!!!!! (eleg ha egy szal katona eljut a laszallohelyekig!!) Netan bugba szaldtam?!
Szoval aki tudja a megoldast ne kimeljen!