Isegrim#4486
Igazából nekem a helivel nincs bajom, tudom hogy rohadt nehéz mert próbálkoztam komoly szimekkel is mint a jénszes epecs longbow2, csak valahogy nem az én műfajom a forgószárnyazás. Túl nagy rajta a propeller, és még az is rossz helyen van. Lánctalpak meg ágyú sincsen rajta. :) Tény hogy rohadt nehéz az életben is vezetni, nem véletenül kétszemélyesek a harci helik.. viszont a programban már csak azért is nehéz, mert nincsen az ég világon semmi komolyabb műszered ami alapján repülni lehetne a cuccot, nincs throttle, nincs varió, van szpíd meg altitúd meg műhorizont/kompassz.. kb. mint egy első világháborús vászonborítású kétfedelű gépen. Hogy a célkijelölési nehézségekről ne is beszéljünk. Szóval röviden felemás, adtak egy elég nehéz repmodellt, ami hajlamos a túlérzékenységre és a korrigálhatatlanságra, és az ég világon semmi támpontot hozzá, a rutinon keresztül amit megszerezhetsz idővel, de garantálom hogy vérrutinosak is jónéhányszor földbe mennek majd multiban.
Ami viszont egyértelműen nem tetszett, bár még csak a Cobrát próbáltam, az a nevetséges mennyiségű üzemanyag. Talán ha 5 perce elég. Multiban így mire lesz jó? Vár a reptéren, és *ha jelentik* (nem fogják) az harckocsit, felszáll és odarepül? Addigra rég nincs ott a harckocsi, mert vagy kilőtték már réges rég vagy elment onnan. Csatatér feletti repkedésre esély sincs.