• Isegrim

Szerintem nem attól függ a kérdés hogy szeretjük-e a BF-t vagy sem, de tény hogy a heliirányítás tényleg el van baszva, meg még egy pár dolog az ArmA-ban.

- beakadások a tereptárgyakba, ugyanígy menj föl egy víztorony vagy az építkezés alatt álló ház tetejére. "Kissé" nehézkes. Először is el kell tökölni azzal hogy az ember megtalálja azt a pontot, ahol fel tud mászni a létrára. Fönnt aztán azt látja, hogy kilógott a korlát mögül, és leesett. Vagy lefeküdt, és lóg a lefegőben.
    - A hangok effektek. egyszerűen tré, fos, igénytelen, a leggyengébb pontja.
    - AI, ami az ég világon semmit nem fejlődött az OPF óta, az pedig nem ma volt. Ha van scriptelve, odamegy. Ha már ott van, lő. Ha lőnek rá, lefekszik. Ha nem lát semmit, nem lő, nem csinál semmit. Köbö ezt tudja.
    - bugok a küldetésekben, szarul működő scriptek, van mission objective ablak, ami aztán eltűnik.
    - A sérülésrendszer elavult
    - cseh nyelvű híradó. Szörnyű egy nyelv. :) :p

Nem mondom hogy a BF jobb, én nagyon keveset játszottam vele mert ott is ugyanez baszta a csőrömet csak még jobban. Viszont a BF2-ben legalább van (némi) fejlődés az előző részhez képest, és az alapdolgokat nem tolták el annyira, gondolok itt megint a hangra, és a beakadásokra, amik a legidegesítőbbek. Az egyetlen mentőöv az a néhány küldetés, ami hangulatosabbra sikeredett, de az eredeti OPF-hez képest nagyon rövidek, egyszerűek. Menj ide, védd meg ezt, esetleg menj tovább, ölj meg mindenkit, szállj be a járműbe.

Valahol ott tartok a kampányban hogy az amcsik ellentámadnak végre, mert hogy megjöttek a maríín-ok. És kezdem uncsizni a dolgok, kb. eddig tartott hogy visszaemlékezzek hogy hogy volt az OPF-ben, na itt tökugyanígy van, csak csilivilibb a grafika, és irgalmatlanul szarok a fegyverhangok. A realizm mod javít rajta valamit, amíg nem lőnek rád, amit onnan tudsz, hogy valami kattog. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem még egyetlen egyszer sem sikerült a nyomjelzők nélkül arra asszociálnom, hogy itt bizony gépkarabéllyal, ne adj isten géppuskával lőnek...

Talán modokkal lesz javítva, illetve a multi kárpótol érte, de ez így egy kicsit kevés hosszútávra, főleg mert itt nincs az mint az OPF-nél hogy aszta, ilyen még nem volt, nagy sziget stb.