kassaidezso#3986#3951 nekem nincs meg, viszont a v 0.2-t letöltöttem. Nekem ez is teljesen "angolosított" mindent, kampányt, single missiont, editort, minden szöveget és feliratot.
#3961 Hát ebből csak egy dolog derül ki számomra, hogy nem egyedi eset a hiba, és hogy tényleg bug. De azért köszi.
#3967 Köszi a választ. meg fogom nézni azt hogy nem az m16-al kezdem a kiképzést. Bár úgy emlékszem hogy próbálkoztam már vele, és visszadobott az elejére, vagyis restartolta a küldetést. De ma mégegyszer megpróbálom.
Az a példa amit beírtál nagyon ismerős. Visszaköszön benne a sniper-es bug. Ott is az volt, hogy már a pálya kezdésénél egy objective completed-el kezdi. Szerintem ha rányomom az időgyorsítást akkor a kezdő ponton véget is ér a küldetés egyetlen lépés megtétele nélkül. Úgy vélem hogy itt tényleg script hibával állok szemben (ahogy azt Cifu is mondta). Furcsaságokat amúgy tapasztaltam már más küldetésben is, ott is mintha tőlem függetlenül történnének az események, mintha kívülállóként lennék. A híd robbantós küldetés végén jelentkezett ilyen túl korai "feladat teljesítve" bug..
#3968 "noha ott van a válasz a FAQ-ban." Azt leszel szíves megmondani hogy hányadik bekezdésben van a válasz az én kérdésemre? Na látod! A másik pedig az hogy had lámáskodjak már, hiszen ha kerek lenne a kép az arma összes scriptjével kapcsolatban akkor valószínűleg nem jönnék ide kérdezni. Ha pedig nem kérdezhet a témában "birka" kérdéseket egy hozzá nem értő, vagy éppen kérdezhet csak lebirkázod, akkor vedd le az arma logót és nevezd át birka topicra, mert akkor nem az armáról szól hanem a kis virtuális közösségedről aminek a működési elve a következő, ha valaki kérdez valamit ez rá a reakció:
"csak a topicot rombolom vele, barátokat meg biztos nem fogok szerezni vele"
Na és ez az a pont amikor nem tudtam sírjak e vagy nevessek. na jó szórakozást kedves uram!