35054
-
#3997 Rendben én is így gondoltam. -
#3996 Szvsz aki meg akarja rendelni, az meg fogja találni ezt a hsz.-t (legfeljebb segítünk neki benne ^^). Azért agyonreklámozni sem kell. :) -
#3995 Na új fejlemény az ARMA rendelésről!!
Van egy magyar mailcím ahová lehet írni magyarúl a rendeléssel kapcsolatban!!!
[email protected] abban nem vagyok biztos hogy olcsóbb.
FAQ-ba esetleg belehet tenni vagy a FAQ felirat alá.... (bár ez már talán reklám lenne) -
#3994 Akinek 100% hogy kell ARMA (szlovákoktól) az most (ma-holnap 5ig) írjon privibe. Mert úgy rendeli a készletét az arc.
(ugyanis ami volt azt felvásároltam, de szoltam hogy még lehetséges hogy kell) -
#3993 Amennyiben nem a letöltős mókát választom, akkor honnan érdemes rendelni?
Illetve van-e most olyan lelkes fórumozó, aki szintén rendelni szeretne, mert akkor felezhetnénk a postaköltséget. (Pösti vagyok)
-
#3992 Egy egyszerű tanács: a képernyőn a single küldetéseknél (csaknem) mindig látni egy sárga négyzetet, a távolsággal, és a feladattal (move, get out, stb.). Az a következő Waypoint. Az első kampány-misszióban gyakorlatilag csak a waypontokat kell elérned. -
#3991 Miért akarsz te nekik rosszat? :)
Miután külön leírtam neki, hogy mi volt a probléma vele (spam), és erre csont mást reagál (hogy a FAQ-ban nincs válasz az ő problémájára), nem hiszem, hogy több figyelmet kell rá fordítani. -
#3990 Ez egy remek játék akárcsak az elődje. A baj csak az, hogy én totál béna vagyok hozzá. Már az első campaning pályán nem tudom, hogy mit kell csinálni -
#3989 Van egy remek OFP.hu oldal (ARMA is egyben.)
Ott is tedd fel a kérdéseidet ebben a stílusban. -
kassaidezso #3988 -
Thanatos #3987 #3969 3. pont... -
kassaidezso #3986 #3951 nekem nincs meg, viszont a v 0.2-t letöltöttem. Nekem ez is teljesen "angolosított" mindent, kampányt, single missiont, editort, minden szöveget és feliratot.
#3961 Hát ebből csak egy dolog derül ki számomra, hogy nem egyedi eset a hiba, és hogy tényleg bug. De azért köszi.
#3967 Köszi a választ. meg fogom nézni azt hogy nem az m16-al kezdem a kiképzést. Bár úgy emlékszem hogy próbálkoztam már vele, és visszadobott az elejére, vagyis restartolta a küldetést. De ma mégegyszer megpróbálom.
Az a példa amit beírtál nagyon ismerős. Visszaköszön benne a sniper-es bug. Ott is az volt, hogy már a pálya kezdésénél egy objective completed-el kezdi. Szerintem ha rányomom az időgyorsítást akkor a kezdő ponton véget is ér a küldetés egyetlen lépés megtétele nélkül. Úgy vélem hogy itt tényleg script hibával állok szemben (ahogy azt Cifu is mondta). Furcsaságokat amúgy tapasztaltam már más küldetésben is, ott is mintha tőlem függetlenül történnének az események, mintha kívülállóként lennék. A híd robbantós küldetés végén jelentkezett ilyen túl korai "feladat teljesítve" bug..
#3968 "noha ott van a válasz a FAQ-ban." Azt leszel szíves megmondani hogy hányadik bekezdésben van a válasz az én kérdésemre? Na látod! A másik pedig az hogy had lámáskodjak már, hiszen ha kerek lenne a kép az arma összes scriptjével kapcsolatban akkor valószínűleg nem jönnék ide kérdezni. Ha pedig nem kérdezhet a témában "birka" kérdéseket egy hozzá nem értő, vagy éppen kérdezhet csak lebirkázod, akkor vedd le az arma logót és nevezd át birka topicra, mert akkor nem az armáról szól hanem a kis virtuális közösségedről aminek a működési elve a következő, ha valaki kérdez valamit ez rá a reakció:
"csak a topicot rombolom vele, barátokat meg biztos nem fogok szerezni vele"
Na és ez az a pont amikor nem tudtam sírjak e vagy nevessek. na jó szórakozást kedves uram! -
#3985 Letöltöd a legújabb Daemon Toolst (de legalább 4.08), ebbe bemountolod az AEMA.MDS-t. A YASU-val pedig elrejted a Daemon Tools meghajtót (csak el kell indítani). Persze ez sem garancia semmire. -
#3984 Az AGP aperture size azt a memóriamennyiséget jelenti az AGP alaplapok/kártyák esetén, amennyit rendelkezésre bocsátasz neki, hogy ha a videókártya memóriája már kevés, akkor ide töltse be a további adatokat, és az AGP csatin keresztül fér hozzá a GPU/VPU. Ha valóban ez dob a teljesítményen, akkor valószinüleg a videókártya memóriája kevés, és ez a módszer egy segít ezen valamennyit. -
#3983 Bocs ha nem voltam érthető:)
A problémám "természetesen" az, hogy nem tudom elindítani és ezért nem tudom, hogy szaggat-e a gépemen.(Én arra számítok, hogy szaggatni fog,
hiszen sokaknak az enyémnél erősebb gépén sem fut túl simán)
A peccset természetesen feltettem de sem előtte sem utána nem indult.
A securom mindíg kiirja, hogy bla..bla..
Van egy YASU 1.03 nevü valami amit szintén letöltöttem és ez állítólag elrejti a virtuállis meghajtókat, de nem igazán tudom, hogy ezt hogyan kell használni.
Én is várom, hogy megvehessem az Angolnyelvű verziót, csak jó lett volna előtte látni, hogy mennyit dobjak a gépemre. -
pedro870 #3982 A patch óta nálam sokkal jobban fut. Viszont most, hogy olvastalak, az is eszembe jutott, hogy kb a patch telepítésével egyidőben a biosban az aperture size-t felnyomtam 64-ről magasabb értékre (nem emlékszem mekkorára). Lehet, hogy ez is javított rajta? Most azt kell mondanom, hogy 1024-ben low beállításokkal (ami már elég jól néz ki), aniso off, antiali low, egész jól fut, többnyire 20-30 fps, néha kicsit lejjebb. Fogalmam nincs pontosan mire jó ez aperture size :), de majd megnézem ezeket a beállításokat mégegyszer. -
#3981 Az 1.01 patch nem megy fel, vagy az angolosítás?
Az elöbbi azért nem mehet fel esetleg, mert fel van rakva az angolosítás már.
Az utóbbiból a régebbiek akkor nem mennek fel, ha már fel van rakva az 1.01-es patch. Állítólag a 0.7-es angolosítás már felmegy a patchelt játékra is.
Ami a grafikát illeti, azért azt kétlem, hogy minden fullra van húzva, mert egy barátomnak pontosan ugyanilyen gépe van, és közepes felbontásban sincs állandó 25fps-e. Igaz az árnyékok nála nem voltak kikapcsolva. -
#3980 Jó az régen volt már nem is emléxem :)
Ami vóóót eeemút... :)
De ez nem "mi" voltunk, feltéve ha megfordúlt a fejedbe ennek a gondolata. -
Aggressor HUN #3979 egész jó kis flame alakul itt :-)
na már én is összezavarodtam kissé...azt hittem a német verzió van nekem,de nem..Armed Assault CZ - Rapidshare 4.39 Giga,ám a telepítője tühtig dajcse!meg cseh...nos erre nem megy fel egyetlen patch sem nekem...ez a verzió hivatkozik a régi fájlok hibáira...akkor most mellik verzió patchelhető,mert alant írják,hogy a német Clone-Gratis-ra sem megy fel a dajcse patch?!...megvenni meg sem csehül sem csahol nem veszem meg,majd ha itthon is lesz,rendes angol,esetleg GOTY edisön :-)
pedig az első campaign küldit rettenet módon végigrambóztam már(a 300-ról fejbelőnek ellenére)szétszedtem az összes tankot,meg btr-t,meg lecserkésztem az összes ellent...igaz jó időmbe tellett,meg lapításba,meg kúszásba,volt save is...micsoda feeling,emléxem egy olyan mesterlövészes küldijére OpFp-ban egy haveromnak,ami 3 órás játékélményt hozott nékem :-)...szóval tetszik a játék,és ami a meglepő,úgy fut mint anno az OpFp,olyan 25Fps-sel-kapaszkodjatok meg FULLON!!!
AMD3.2Barton,1,5Giga Ram(512biosban kiutalva videonak!),Chaintech6800GT(256)
...először mindent MAX-ra húztam,majd aniso-t,antialiasingot kevésre,árnyékokat kikapcsoltam,és lőn...gyönyörűen fut... -
#3978 Visszafogottan tartom bölcs dolognak a piszkálódást. Főleg hogy szombaton személyesen is találkozunk. A FAQ észre nem vételéért pedig még egy mezei feketepont jár. :) -
#3977 Ja amúgy grat a FAQ-hoz katona :))) Jó lett!
Vagy lehet hogy mindig ilyen volt csak én nem néztem meg még 1x sem? :) -
Thanatos #3976 :PPP -
#3975 A lényeg hogy hamarosan lesz már ArmA-m :)
Akinek kell azon dobjon privit elmondom a részleteket.
OFF:
Esküszöm hogy nem a Wey vagy én reggeltem egy nicket mint anno az indexen :))) hogy idegesítsünk :) -
#3974 Ez esetben a második bekezdés a válasz. :) -
Thanatos #3973 sorry, nálam ez a finom verzio..., de ettől még igaz... smiley-t meg énis irhatok mindenhova csak kérdés vane értelme... :) :) :) ... -
#3972 Egy kis info a korábban belinkelt, a neten megvásárolható, német letölthető változatról. A fórumok égnek vele kapcsolatban, mert egyfelől a letöltés csigalassú és problémás (ill. eredetileg csak 3x lehetett elkezdeni, ami érthető problémákhoz vezetett), másfelől a letöltött játékot csak háromszor lehet telepíteni. Aki esetleg ezen a verzión töri a fejét, ezt is vegye figyelembe. Ugyanakkor többen vannak, akiknek problémamentes lejött és működik.
Akit a részletek érdekelnek: [URL=http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?s=18b870a11f77e7ee3d99e2bed3189d91;act=ST;f=64;t=54138;st=195]"Where to buy?" topic a hivatalos fórumban. [/URL] -
#3971 Nana, azért csak finoman. Én látok ott egy smiley-t is bucsher hsz.-ében. ;)
Bár lehet, hogy valójában csak az igazat mondja? ^^ -
#3970 Nem teljesen értem a problémádat, most sikerült elindítanod, vagy sem? :)
A német verzió 1.0-ás változata a Securom védelem hibája miatt brutálisan lassú, ehhez le kell tölteni az 1.1-es patchet mindenképpen. Azt viszont már nem tudom, hogy így is működni fog-e a tört verzió (vagy a CD-kulcs, passz, nem tudom milyen módszerrel törték meg az adott verziót). -
#3969 Csak a kedvedért még 1 OFF:
1.: Alapvető netkultúra, hogy ha kérdésem van, visszaolvasok legalább egy kicsit (1 oldal azért minimum) az adott topicban. Ha van, akkor elolvasom a FAQ-ot.
2.: Ha kérdésem van, felteszem. Ha nem kapok rá választ, akkor nem írom be újra és újra, rövid időközönként, azt ugyanis spamelésnek hívják, és csak a topicot rombolom vele, barátokat meg biztos nem fogok szerezni vele.
3.: Ha nem tetszik a társulat, ne gyere ide. -
#3968 Édes barátom, a gond veled konkrétan az, hogy adva van egy problémád, amit beraksz kérdésként egy hsz.-be. Majd miután nem kaptál választ, kőkemény 20 hozzászólással később újra becopyzod az egészet! Jó reggelt kívánok, nyilván ha valami gondom van, akkor majd úgy fogok rá választ kapni, ha telespamelem vele a topicot, nyilván pozitívan fog rá reagálni a topiclakó társulat. Ezt én lámáskodásnak nevezem. Alapvetően segítőkész ember vagyok, birkatürelemmel tudok a sokadik "kijött már" hsz.-re is reagálni, noha ott van a válasz a FAQ-ban. De ha valaki nekiáll ilyen stilusban fórumozni, akkor bizony törlök. Raptor 2 és te is ennek lettél az áldozata. Ha esetleg segítséget vársz, talán megfelelő módon kéne azt prezentálni, türelemmel lenni, és ha valaki tudja rá a választ, és éppen erre jár, akkor majd fog is.
Egyébként meg ismered a játék elődjét, akkor nyilván nem ismeretlen számodra a küldetéseknél a scriptrendszer, és annak néha fura szokásait, bér például én az adott problémával nem szembesültem eddig.
Ami pedig azt a bizonyos általad vizionált "ranglétrát" illeti, szerintem inkább szálj magadba, és gondolkodj el. -
#3967 Nekem is volt hasonló bug, amikor az erősítést kell visszavinni a bázisra egy teherautóval. Ahova elmentem, ott volt ugyan egy squad, de azok egy másik teherautóra szálltak, hozzám nem szállt be senki, mégis kaptam a következő waypointot, visszamentem a kiinduló bázisra, mindenki halottt volt, lőttem kettőt az ellenségre, kinyírtak engem is -> objective completed.
Esetleg azt kipróbálhatnád, hogy nem az m16-ossal kezded a lőgyakorlatot, hanem valami mással, ha engedi.
Jut eszembe, nekem a gránátdobálásnál is olyan volt, hogy nem volt se gránát, se dobálás, mégis tovább engedett. -
Thanatos #3966 idiota... -
bucsher #3965 cifut azért tisztelik az ide írók mert ő tud hozzászólást törölni :) ennyi -
#3964 Sziasztok!
Van még valaki rajtam kívül aki volt olyan ostoba és a német 2.57GB-os (GERMAN CLONE GRATIS) változatot szerezte meg?
Bocs az ostobáért, akinek nem inge az persze ne vegye magára:)
Szóval én ezt szereztem meg, de nem bírom kicselezni és nem tudom, hogy mennyire szaggat a gépemen:)
Ha valakinek ugyan ez a változat van meg és neki simán indul az pls áruljamár el a trükköt.
-
#3963 Módosítok a 3. pont nem érvényes csak 30 jön fel csak olyan sokat kellet várni, hogy 50-nek tünt. -
lee56 #3962 Igen, és kivagyteitt? (szigoruan off + láma kérdés) -
#3961 Szia!
Csak a te kedvedert megneztem a gyakorlo missiont. Gondolom arra gondolsz ahol kézi fegyverekkel kell álló lőalakokra lőni.
Megjegyzéseim:
1. Ha nem veterán modba tennéd akkor nem kéne 25 csak 15 alakot kiloni es mehetnél tovább.
2. Addig kell loni, amig el nem fogy a loszer. Akkor osszesit es enged tovabb.
3. Amig nem fogy el a loszered addig folyamatosan jonnek fel az alakok. Akár a végtelenségig. Bár addig nem vártam csak kb 50ig.
Konklúzió: A hiba nem az ArmA-ba van. Legalábbis nem a legális verzióban. Nem tudom neked milyen van. -
Thanatos #3960 nem -
Stief #3959 Srácok tudnátok egy jó torrent oldal címet adni ahonnan letölthetném a tört verzíót, elfogadható sebességgel! Köszi előre is! -
Isegrim #3958
Há ja, télleg nemkéne ennek a buzicsókának itten írogatnia meg lámáznia, mert még aztat elkapjunk mink nagyon ekszperienszed júzerek akiket szájtátva kell hallgatni, és buzgón helyeselni amikor a LÁMA LÁMA BAN HIM matránkba belekezdünk mert az olyan trendi...
... leszámítva hogy az illető kultúráltan, értelmesen adta elő a kérdését egy teljesen idevágó témában, erre megy NÉZZ MEG A FAKOT HÜLYEGYEREK meg lámázás.
Hát, nem tudom. Benhim. Benmítúú. Vagy esetleg elgondolkozni hogy most trendizünk meg kioktatunk vagy értelmes hozzászólásokat írogatunk egymásnak közösen érdeklődésünkkel kapcsolatban.
Ja nem ám úgy neked, csak úgy általánosságban, mert a MÉNEMKERESTÉ VISSZA, meg VÉRPISTIKE legalább olyan unalmas mint a tényleg hülye kérdések.
Off!, én beszéltem.