Aggressor HUN#3979
egész jó kis flame alakul itt :-)
na már én is összezavarodtam kissé...azt hittem a német verzió van nekem,de nem..Armed Assault CZ - Rapidshare 4.39 Giga,ám a telepítője tühtig dajcse!meg cseh...nos erre nem megy fel egyetlen patch sem nekem...ez a verzió hivatkozik a régi fájlok hibáira...akkor most mellik verzió patchelhető,mert alant írják,hogy a német Clone-Gratis-ra sem megy fel a dajcse patch?!...megvenni meg sem csehül sem csahol nem veszem meg,majd ha itthon is lesz,rendes angol,esetleg GOTY edisön :-)
pedig az első campaign küldit rettenet módon végigrambóztam már(a 300-ról fejbelőnek ellenére)szétszedtem az összes tankot,meg btr-t,meg lecserkésztem az összes ellent...igaz jó időmbe tellett,meg lapításba,meg kúszásba,volt save is...micsoda feeling,emléxem egy olyan mesterlövészes küldijére OpFp-ban egy haveromnak,ami 3 órás játékélményt hozott nékem :-)...szóval tetszik a játék,és ami a meglepő,úgy fut mint anno az OpFp,olyan 25Fps-sel-kapaszkodjatok meg FULLON!!!
AMD3.2Barton,1,5Giga Ram(512biosban kiutalva videonak!),Chaintech6800GT(256)
...először mindent MAX-ra húztam,majd aniso-t,antialiasingot kevésre,árnyékokat kikapcsoltam,és lőn...gyönyörűen fut...