Édes barátom, a gond veled konkrétan az, hogy adva van egy problémád, amit beraksz kérdésként egy hsz.-be. Majd miután nem kaptál választ, kőkemény 20 hozzászólással később újra becopyzod az egészet! Jó reggelt kívánok, nyilván ha valami gondom van, akkor majd úgy fogok rá választ kapni, ha telespamelem vele a topicot, nyilván pozitívan fog rá reagálni a topiclakó társulat. Ezt én lámáskodásnak nevezem. Alapvetően segítőkész ember vagyok, birkatürelemmel tudok a sokadik "kijött már" hsz.-re is reagálni, noha ott van a válasz a FAQ-ban. De ha valaki nekiáll ilyen stilusban fórumozni, akkor bizony törlök. Raptor 2 és te is ennek lettél az áldozata. Ha esetleg segítséget vársz, talán megfelelő módon kéne azt prezentálni, türelemmel lenni, és ha valaki tudja rá a választ, és éppen erre jár, akkor majd fog is.
Egyébként meg ismered a játék elődjét, akkor nyilván nem ismeretlen számodra a küldetéseknél a scriptrendszer, és annak néha fura szokásait, bér például én az adott problémával nem szembesültem eddig.
Ami pedig azt a bizonyos általad vizionált "ranglétrát" illeti, szerintem inkább szálj magadba, és gondolkodj el.