-
kassaidezso #3948 >>>FAQ<<< Ez a faq nevezetű belinkelés igen szép dolog. Azok számára akik nem ismerik a programot, felvilágosítást nyújt pár, a laikus számára jelentősnek tűnő kérdésben. A játékban két ponton merült fel kérdésem, és eléggé bug jellegűek voltak. Sajnos egyikre sem kaptam választ. Jól ismerem a játék elődjének számító ofp-t is, és a vbs1-et is, magam sok évvel ezelőtt játszottam először az ofp-vel. Tehát tudom hogy mit kérdezzek és mit ne kérdezzek. Úgy vettem észre hogy itt elég érzékenyen reagálnak az emberek egy idegent látva, de ettől függetlenül újra próbálkozom. Az első kérdést lehet hogy észre sem vettétek (3766-3767), itt a lövészkiképzésen nem érzékeli a teljesített feladatot. A másik kérdésemet a duplázás miatt törölte valaki, ez a vélhetően bug pedig egy sniper küldetésben volt. 3938-as üzenetében dogman furcsa módon reagált a kérdésemre, és érdemleges válasz helyett egy gúnyos sor begépelésére méltatott csak.
Tehát gondolom nem kérdés hogy mi a kérdés. Ha meg nem tud válaszolni senki, akkor legalább annyit be lehetne írni hogy húzza a fszba, rossz helyen kérdezősködök. Holnap reggel visszanézek, hátha van még egy normális ember.
A "lámáskodás"ról meg még egy dolgot mondanék. Annyit sikerült kivennem itt egy-két amúgy értelmetlennek és összefüggéstelennek tűnő hozzászólás váltásból, hogy valamiféle rangsor van itt, és hogy az ide rendszeresen írók igen tisztelnek egy bizonyos Cifu nével írogató úriembert. Nos kedves Cifu. Én nem fogok meghajolni, de ha te állsz a ranglétra tetején akkor légyszíves méltass válaszra engem is. Azt hiszem nem kérdeztem és nem mondtam semmi olyat ami ne ide való lenne. Úgy tudom hogy a fórumok azért vannak, hogy oda a témában felmerülő kérdések megvitatása céljából bárki bejelentkezhessen, és írhasson azoknak akik esetleg többet tudnak nála. A életben más szerepe tudtommal nincs, sem a társadalomban és sehol máshol sem. Hasznos azonban a fórumban az, hogy vissza lehet keresni kulcsszavakra, és ha másoknál azonos hiba jelentkezett akkor felesleges írogatás nélkül megúszhatja a dolgot. Nos, én hiába kerestem, nem találtam választ a kérdésemre, ezért jöttem erre a szakfórumra. Nos, nevezzétek lámáskodásnak ha tetszik, de úgy vélem egy választ megérdemel az aki ide ír az armed assault fórumra.
.png)