kassaidezso#3643
Segítséget kérek. Ki szerettem volna próbálni a játékot tegnap este, de nem tudtam feltelepíteni. Lefutott a telepítő, de a végén egy hibaüzenetet dob. Mivel nem beszélem ezt a nyelvet, nem tudok beidézni.
Felmountoltam az image fájlt daemon toolsban. A telepítésnél megadok egy új könyvtárat ahová telepítsen. Elindul a telepítés, a folyamatjelző szépen lassan (kb 10 perc) végigmegy a skálán. Még az asztalon is megjelenik az ikon, majd hirtelen eltűnik a setup ablaka, és egy kis vindozos ablakod dob fel, amire csak okét lehet nyomni. Megnyomom, és minden feltelepített összetevő eltűnik. Van tippetek hogy mi okozhatja ezt? Esetleg hasonló tapasztalat volt? Olvastam itt, meg kerestem is a keresőjével a fórumnak, de semmit nem találtam.
A konfigom megfelel a leírtaknak. A gépre alcohol és daemon van telepítve. Telepítés előtt az alcohol-t kikapcsoltam, a daemonban all emulation on, majd mount image. De semmi.
A daemonom nem a legfrissebb verzió, okozhatja e ez a problémát? korábban próbálkoztam a gépre telepíteni a daemon 4.06-ot asszem, de lehet hogy 4.07-et, de mivel SATA vinyóm van kiírta a telepítés után hogy tönkrebssza a rendszert ha nem szedem le azonnal. Nem szedtem le, úgyhogy tönkre is bszta. Az ajánlott 4.08HE-t nem próbáltam, pont ezért. Nem tudom kompatibilis e a sata HDD-kkel.