talán mert az ARMA egy valos katonai szimulácio akar lenni, de sajnos még a VBS se tudja ezeket.
ÉS nem akarom , hogy a legéletmübben fizikailag 100%ig pontos szimulácio legyen benne.
DE azért mutattam példákat, hogy a 2004-s játékok szintjét sem uti még meg most sem 20 évvel később ezek az interakciok fizikák amik akár a reforgerben vagy ha erre alapul akkor az Arma4be lesz. ÉS nem kellene erügép, mert ahogy most kinéz pont az látszik, hogy egy közepes géppel is sokkal több FPS van mint a 8 éves ARMA3assal bármikor bármilyen gépen.
És ezért vártam, hogy legalább ezt a 20 évvel ezelötti szintet hozza majd az uj motor, föleg ha erre is 8 évet szánnak mire kiadják a következőt.
2032-ben már kevés lesz nagyon ha már most is az.
Azt gondoltam, hogy majd ha ez egy techdemo vagy ha ARMA4et még 1-2 év mulva akarják kiadni és azt is hosszu távra szánják, akkor tele lesz majd olyan featurekkel amiket egy mostani gép nehezen képes kihajtani, hogy legyen benne tartalég késöbbre a fejlesztésekre is, ahogy ez volt az OFP ota mindig .
DE ehelyett most egy közepes gép is böven 60FPS-el tolja tehát van benne böven tartalék