-
egymásmellett összehasonlitva néha eléggé szembetünö a különbség és sokszor az A3 mutat jobban. DE az is tisztán látszik, föleg az ablakos résznél, hogy mindegy mivel és hogyan 2-3 állapota van az ablaknak és ez a 3 állapot van egymás után lejátszva. ÉS az ilyen állapotváltozásokra gondolok, hogy semmi nem változott attól, hogy uj motor van. ugyan ugy statikus állapotváltozások váltják egymást amikor a heal point vagy valami elöre beállitott rigger éri, és nem egy dinamikusan változo az adott szituáciohoz és pozicionak megfelelo reakcion alapul.
LEhet, hogy van különbség és számol különbözö dolgokkal, de egyáltalán nem olyan markáns, mint aminek lennie kellene, egy kb 500kg os uaz és egy 16 tonnás teherauto között.
A BTR még talán kisebb helyen megfordul mint az uaz.
MEg az uaz, 2 kézigránát és 3 tár után robban fel, ugy, hogy a 2 kézigránát után semmi sérülés nincs sem a szélvédön, se a kasztnin és a kerekek se durrantak ki. 2 tárat belelő a hűtübe, de nem folyik ki a hütöviz, nem száll ki a vizgőz mielött kigyullad stb.
A láng is a motorházutetön és a sárhányon keresztül ég vagyis a fénem keresztül és nem a hütö rácsai között jön ki , vagyis , hol van az ellentetje annak amit én irtam?
A Többi észrevétel még, az OSB lap céltáblán fennakad a teherautó, tök mindegy, hogy beton vagy terepre megy semmi változás a menet dinamika között. tartálykocsit lovi BTR-el közelról a tartály semmi sérülést nem szenved csak a motor gyullad ki ahova akkor nem is lö .
Tehát megint egy pont a healt point systemnek és nem a sérülés oka miatti sérülésnek. DE ugyan ugy én még armába sem láttam benzinkutat sem felrobbannni, hogy a tartály miatt vitte volna szét hanem azért,mert elérte azt a pontot ahol a robbanaás animácio lejátszása után átváltott a modell a sérült modelre, amit a robbanás jotékonyan elfedett.
Amit máshol láttam még, visszapillantó tükör nem mutat semmi türöződést, nem látszik az eső a szélvédön és nem müködik az ablaktörlö,
Amiről még nem bizonyosodtam meg, hogy a lámpák kilöhetöek e a kocsin és akkor csak az a lámpa nem ég amit kilöttünk vagy elalszik az összes ?
Amugy ha értenék az SDK-hoz és a programozáshoz akkor azért megnézném mit tudnék változtani rajta érdekel a téma.
.png)