• repvez
    Ebben biztos voltam, hogy ez lesz az egyik érv, hogy azok kis területen voltak, DE pont ezért mondom, hogy 20 évvel ezelött azok a hardverek és softveres kornyezet ha ilyeneket tudott, akkor most egy hasonlo szint elérése egy 300km2es területen sem lenne gond az ARMA-nak.
    ÉS nagyon nem is kellene több , de még olyan sincs benne mint akkor.
    Ha van is benne akkor nem ugy mukodik. Ha van benne ragdoll akkor miért ugyan olyan pozba esnek el a katonák és miért nem lehet utána mozgatni vagy miért nem reagálnak a külső hatásokra a hullák? ugyan igy a robbanás ereje miért nem mozditja meg a tárgyakat és miért nem kisebb egységekre esnek szét ha van is valami rombolás miért sértetlenul eldölnek egy darabon ?
    És igen az ama azért jo és foglalkozom vele, mert semelyik másik játékban nem lehet szabadon arra menni amerre akarok és nem lehet szabadon szerkeszteni küldetéseket, de az nem jelenti azt , hogy minden részével maradéktalanul elégedett vagyok .
    Amolyan ha lo nincs jo a szamár is, és ezt BIS is tudja, hogy nincs konkurencia igy ha egy minimális erpbedobással csinálnak egy uj verziot akkor is váltanak az emberek és megveszik és használják tovább.

ÉS ahogy irtam, ha ez egy techdemo és ez amit tud mutatni az kevés lesz hosszu távon, ha meg alfa álapotba adták ki , akkor miért volt ez a nagy sietség, miért nem leghetett volna vele várni még egy évet amig már tényleg van valami , ráadásul teljes áron. MEg a DAYZ is ugyan ezt a motort használja már 5 éve és ott is hasonlo a probléma anélkül, hogy fejlesztették volna ezeket a hibákat, tehát nem ugy tünik, hogy ez lenne a célirányuk, hogy fizikailag jobban viselkedjen a játék.
    A reforgerben meg még sztem vissza is léptek a játékmechanikával, mert valahogy nem jövök rá, hogy az AI-val, hogy tudok taktikailag harcolni, hogy van a parancsnoki lánc , hogyan osztom fel a szakaszokat ki a parancsnok stb.
    Az armában teljesen logikusan és jol átláthato rendszer volt. Félek, hogy ez is és a tobbi dolog is a konzolosodás miatt és a kontrollerekmiatt van. Az lesz a fo irány.