• Borg18754
    Nekem elég gyenge a gépem ezért multiban gyakran esik le az FPS-em 15-re, így nem túl élvezetes játszani ilyenkor. Emiatt alig néhányszor próbáltam multizni. De ma volt egy nagyon élvezetes köröm king of the hill-ben amit megosztanék veletek. Fellépegettem level 8-ra és gondoltam kipróbálom a külömböző perkeket is, pl a launchert. Újonnan szerzett RPG-mel gondoltam kinyírok egy tankot ami már vagy 20 perce kempelt az egyik domb oldalán, Olyan régóta hogy már a térképen jó ideje megvolt jelölve a helye. A szerveren meg kevés ember volt azok nagy része is lehet kezdő volt, ezért volt ott olyan sokáig sértetlenül. Vettem egy Strydert, szépen mögé settenkedtem 100 méterre leparkoltam tőle a háta mögött aztán gyalog mentem közelebb. Térképen megjelöltem Shift+bal egérrel a helyét hogy lássam milyen messze van, RPG-vel céloz, tűz, aztán gyorsan mégegyszer, és kifogyott a 2 rakétám, a tank meg még mindíg jól volt, csak kidobott egy füstgránátot vagy mit. Már vártam hogy körbefordul és kinyír, de nem vett észre. Közelebb mentem hogy még a maradék RGO-mat is rádobjam, hátha... + még 2 füstgránátot is, mert mértne. Még mindíg nem esett le neki hogy itt vagyok mögötte, gondolom azt hitte a távolból lövik valamivel. Mivel már csak a TRG-21 esem maradt, végső elkeseredésemben gondoltam kicsit trollkodok mielőtt kinyír. A fejelmben már el is indult a Benny Hill show zenéje, és elkeztem szaladgálni a lövegtorony előtt, mondom csak észrevesz. 10 másodpercel később, mivan ember vak vagy? De nem.... észrevett... és ahelyett hogy átváltott volna a tank géppuskájára és lelőtt volna, ő nagy meglepetésemre inkább kipattant a tökéletes kondíciójú tankjából, én meg mi mást tehettem volna, hát lelőttem. Beszállok a tankba, látom hogy a motorján kívül minden tökéletes, töltény van még bőven mindenből. Ennyi... én nagyon élveztem. Utoljárra ehhez hasonlóval BF-ben találkoztam :D Itt meg a tankhoz ugye magas rank kell, szóval annyira noob csak nem lehetett.