• Paladin
    Nem igazán érzem kicsinek a szigetet. (Vicces egyébként, sokszor hallom Altisról meg azt, hogy túl nagy (szvsz marhaság). Valaki mindig van, akinek nem tetszik ;) )
    Néztem egyébként én is rengeteg community gyártotta terepet, és a méret rohadtul nem minden. Azt mondod, jobban kidolgozott - na én ilyeneket nem láttam. Ami videókon, képeken jónak tűnt, az a gyakorlatban szomorú és "steril". Nem tudom jobban megfogalmazni.
    Épp azok a kis részletek nincsenek, amik a BIS terepeket olyan igazivá teszik.
    Ahol csak a természet van, az király, de amint települések, városok jönnek, ott nagyon kilóg a lóláb. Nem is tudom, hogy mondjam... mintha csak rá lennének dobva a házak a terepre, és valahogy nem áll össze az egész várossá.
    Félre ne érts, bámulatos munkát végeznek ezek a modderek, de azt a pepecselős, sok emberórát igénylő melót nem tudják megcsinálni, amit a hivatalos mapokon kapunk.

Jut eszembe, hogy mondod, hogy neked nem sok megcsinálni ezeket.
    Ha képbe vagy a modolással, akkor talán útba tudsz igazítani valami olyan leíráshoz, hogy miként tudok egy githubos csomagból használható modot csinálni? :) A modderek triviálisnak veszik, az amatőröknek fingja nincs, és nem találok információt, hogy önerőből okosodjam. Csak nézzük egymást az arma tools-szal mint a harmadik teve és Noé :)