Solt#34235
Nem tudom, hogy az APEX mióta készül, de a DX12 érkezéséről 2014 tavasza óta (tervezett specifikációk nyilvános publikálása) lehet tudni, fejlesztők számára gondolom még hamarabb engedtek betekintést. De egyébként ez szinte mindegy is, mivel egy DX12-s update-ért nyilván nem lehet pénzt kérni, míg egy DLC nyilván hoz is a konyhára, nem csak visz.
Szerintem, ha lett volna egy közvélemény kutatás, hogy a közösségnek mi a fontosabb, egy új sziget pár új tartalommal, vagy egy DX12 update, amitől gyakorlatilag teljesen új lehetőségek nyílnának meg a játékban (plusz például nem az orrunk előtt kapna "új" textúrát a fű és 200 méternél nagyobb távolságból is látható lenne, stb) akkor lehet, hogy nem az APEX jött volna ki győztesen. De bármi is lett volna a végeredmény, legalább megkérdezték, és az ember azt érezné, hogy érdekli őket a véleményünk...
A VR-t szerintem alul becsülöd. AC-s példát tudok mondani, megkérdezték a közösséget, hogy milyen új tartalmat látnának szívesen a játékban, és a VR támogatás az első háromban végzett 10 lehetséges fejlesztés közül. (ha jól emlékszem)
A dayz sikere óta szerintem nem nevezhetőek kis cégnek... Mondjuk én vagyok a naiv, hogy azt hiszem nekik az ArmA széria tényleg a szívük csücske, és nem csak pénzszerzési forrás.