• Scottt
    Üdv!
    Tegnap vettem egy SSD-t, annak a használatba vételéhez szeretnék segítséget kérni:
    SSD ment a HDD helyére(Amin minden cuccom rajta van meg persze egy W8.1), HDD pedig az ODD helyére beépítőkerettel.
    A cél az lenne, hogy az SSD kap egy szűz telepítésű W8.1-et,a HDD-n pedig rajta maradnak a cuccaim.(Hogy a windows marad-e rajta vagy sem nekem teljesen mindegy).
    A probléma ott kezdődik, hogy hiába csináltam original microsoft szoftverrel OS telepítő pendriveot, bedugom, elindítom a telepítés, termékkulcs bepötyög, ellenőrízni majd kiírja, hogy a W8.1 már telepítve van.

Gondolom akkor be kell mászni a boot menübe, onnan kiválasztani, hogy pendriveról és akkor már feldobja, hogy teleptíthetem az SSD-re. Ha viszont így teszek akkor kérdés-e, hogy mi történk a HDD-vel? Mármint, ha felment az SSD-re a windows akkor után ha arról indítom akkor a HDD-t úgy fogom-e látni mint egy bármilyen háttértárat, tehát megtudom nyitni a mappákat stb, csak lesz azon is egy működőképes windows?