Félre értés végett, nem azzal van a gond, hogy van fáradás rendszer, hanem azzal, hogy rossz és el van túlozva.
Jelenleg nem kell futnod 50 de még 100 métert se, elég pár métert alap karabéllyal és úgy remeg a figura keze mint a nyárfalevél.
Személy szerint szeretem ha van benne valamilyen szintű fáradság rendszer, pl ami arma 2 ben volt, ha futkorászol nem tudsz célozni, így az eszetlen futkározás elkerülhető.
Viszont jelenleg irreálisan nem lehet célozni.
Lehet kreténnek fogtok tartani, de tavaly amikor megjelent az új frissítés beletették a fegyver kilengést ami után a fegyver leír egy kört,
felháborodásom végett, felvettem a teljes menetfelszerelésem, kezembe fogtam az Airsoft G36osom kimentem a telkünkre és elkezdtem tesztelni, nem pakoltam nagyon meg magam, a hátizsákomba olyan 10 kg volt + a fegyver, leteszteltem elkezdtem forogni mint egy marha és érdekes módon végig stabilan tudtam tartani. Utána jöttek a futkorászások, lefutottam 100 és 200 métert és igen remegett a kezem de pár másodperc után kitudtam stabilizálni és ismét precízen tudtam tartani a kezem. Fel is akartam venni de sehogy sem tudtam stabilizálni a kamerát, gopro-t pedig csak ezért nem akartam venni.
Nem tudom próbáltátok e az új javítással a játékot, játszatok végig egy küldetés rájöttök mire gondolok.