• JanáJ
    A kisgyerekes példa szerintem sántít. Én élvezem invadeben a nagy pályát, jó hogy percekig kell repülni egy irányba helivel, jó hogy mindig máshonnan támadom ugyan azt a várost. Pont tegnap volt valami Zeus küldetés - ami tököm sem tudja mi - és ott a víz alatt kellett asszem bombát hatástalanítani. És a srácok már jöttek is búvár ruhában. Az én minimális játéktapasztalatom szerint több a kommunikációs és játék nem ismereti hiba, mint a bug.

Kis pénz, kis foci és ma már nagyot kell mondani. 1500 AI-t elvisz a játék, csak 3 ember rendelkezik hozzá megfelelő vassal. :-) Egyenlőre jó ha van 3-4 db 50-60-70 fős szerver.

A takeon mars zseniális húzás, gyak az arma motorral kész. A day Z is, csak eltökölték az időt, meg nem tudtak célt adni neki.

Én most ha a háborús - értsd nem LARPos - játékrészbe bele piszkálhatnék, akkor kb gyakorló szervereket és vagy adminokat fogadnék fel, hogy megtanítsák a közösséget "játszani". Mert most kb van 1% hard core játékos aki nem megy fel nyílt szerverre, 10-20% akinek nem okoz gondot a játék kezelése, a többiek meg mászkálnak össze meg a vissza.
    (Tegnap még azzal hülyültem, hogy azokra füstöt dobáltam, akik a sajátjaikat lőtték - még ha nem is direkt. :-))