• repvez
    Egy kisgyerek is mindig nagyobb helyen érzi jól magát,de attól még nem biztos hogy a teljes helyet kihasználja és lehet ugyan ugy egyhelyben TV-zik mint egy garzonban.
    Az egész ARMA vonalat egy techdemónak érzem. Mindent meg lehetne benne valósitani,de semmit sem tökéletesen.
    Vann benne vizalatti képesség, sztem senki nem játszott ott még, van benne merevszárnyú repülő,de csak ha nem akar valaki reszelővel rejszolni akkor azt is kihagyja.Van több sziget,de minek mikor az egyen sincs nagy mozgás

Nem akartam más játékkal főleg BF-el( talán a farcry jobb hasonlat lenne) összehasonlitani,de ha felmerült, ott is 4 grafmotor váltás történt és mindegyik esetben drasztikus változások történtek a megjelenités terén.
    Az arma is 4 grafmotor fejlesztésen ment keresztül az egyre nagyobb területeken kivül sok ujdonság nem került bele az enginebe az elözökhöz képest.
    Kár, hogy már nem találom meg a régi ARMA weboldalt ahol a fejlesztés hireit lehetett olvasni,de emlékszem 1000+ fős csatákat igértek, egy-két YT video kivételével ahol AI-kat pakoltak bele még megközelitőleg sem láttam ilyet.
    Az A3nál beletették a phisyx támogatást ,de hatása nulla, ezt az eddigi részek is ugyan igy tudták. Nincs egyedi rombolhatóság a tárgyak fixek, nincs ragdoll, gravitáció hiánya.jármű irányitás, sérülés stb..

Igen nem egy költségvetésről beszélünk,de a történelemben sokszor láttunk már olyan, hogy a pénzt kiváltja a leleményesség és a kreativitás.
    Abban is biztos vagyok, hogy nem egyszerü megoldani a dolgokat, de ami 10 éve elérhető hasonló stilusban az gondolom már fellelhető valahol, hogy hogyan lehet megoldani és nem kell ujra feltalálni a spanyolviaszt.Ha nem is copy/pate de egy kis támpont, hogy hogyan.
    Főleg ugy, hogy tudják, hogy milyen kevesen vannak és milyen kevés a költségvetés, de emmelett mégis bevállalnak még plusz dolgokat
    (Takeon mars,DayZ stb..) ahelyett, hogy egyre koncentrálnának és azt maximálisan .

Mindazonáltal azért talán igy az A3-as vonalnál már kezdenek jó irányba fordulni, mert látszik ,hogy van komunikáció a community felé és talán folyamatos lesz a fejlődés és nem dobják ki a dolgokat egy uj verzió kiadásával.