• DancZer
    Azért gondolom, hogy riválisa lehet az armának, mert ha nem volt elég nekik a BF sem az Arma akkor talán valami egyedit akarnak. Az egyik videóban pl mondják, hogy a rádiózásra nagy hangsúlyt fektetnek. A játékmenet fontos eleme az, hogy melyik rádión hogyan kell kommunikálni. Ez volt az a pont ahol úgy éreztem jó konkurencia lehet. Ha így gondolkodnak, talán más téren sem lesz másképp.

50vs50 szerintem elég jó cél kezdésnek. Én inkább attól tartok, hogy lehet csak gyalogságlesz. Bár mintha olvastam volna valahol, hogy csinálnak fast rope-ot(heliből kötéllel leereszkedést).

Ha van pénze a csapatnak akkor nagyon megtudnak indulni, főleg mivel egy kész engine-el dolgoznak. Nemtudom ismeri e valaki a Robocraft-ot. Alfában megvettem, azóta fordult a kocka párszor. Magam se akartam elhinni mennyit változott, jó értelembe. :)

Ez is még alfában van, sőt! Pre-alfaban. Szerintem nyárra körvonalazódik, hogy milyen irányba akarnak menni. Valóban egy BF, Insurgency klón lesz, vagy olyan ami az arma communityre is hatással lesz. :)