• repvez
    Azért mert ahogy irtad nincs más alternativa és nekem minden része tetszene csak minden részlete tartogat egy kis boszsuságot és hiába a nagy lehetőségek ott áll kihasználatlanul.

Tudom, hogy más játékoknál csak elhitetik, hogy nagy a játéktér,de amit a szemem elött mutatnak az is több mint amit itt látok

Mert mi értelme a nagy szigetnek ha se singlében se multiban nincs teljesen kihasználva?
    OFP-s időkben mi volt a kampány elindultunk csórikámmal a bázisról és az egész szigetet tényleg bejártad mire a végére értél és csak azt használtad amit utközbe kaptál, szereztél.
    Itt az A3ban miben különbözik egy átlagos FPS-től csak, hogy van egy kihasználatlan 220km2-es szigeted,de minden küldetés egy kis részletét tölti be külön eligazitással külön felfegyverzéssel és odadob arra a részre ahol majd a harc lesz, ehhez nem kell nagy sziget .
    A fennmaradó erőforrás mehetne a környezet vagy egyéb folgok (fizika,AI st..) részletesebben való kidolgozására.

Multiban megint nincs kihasználva a nagy játéktér.merevszárnyú gépek irányitása fegyverkezelése eléggé javitásra szorulna ahhoz.
    Játékosok is max 100-200 fő oszlik el a 220km2-en annak is egy része a saját bázison respawnol a másik ingázik a cél felé a többi harcba van. igy csak elvétve találkozik össze nagyobb csapat egymással.
    Nemhogy század ,de még rajszintü egységek sem harcolnak egymással. többfegyvernemi összjáték megint nincs.
    Ezek a harcok is a sziget 10%-ra korlátozódik, hiába a szabad nagy terület senki nem fog 100km-es kerülöt tenni csak hogy hátbatámadjon valakit, mikor 5 is elég hozzá.

És kiegyensúlyozatlanok a részdolgok. a sorozatlövő fegyverekre mindenféle nehezitést (fatique,inercia stb..) rátettek, hogy megnehezitsék (bár nem értem miért,mikor eddig sem volt a legkönnyebb igy sem lönni) egy 10m -ről leadott lövést is, mig egy mesterlövésznél nem kell sem irányzékot sem szelet állitani .
    Az animációk is a legélethübb is lehetne, lévén mocap-al vették fel ,de mivel darabonként játszák le igy mindig megtorpan nem folyamatos az egész és még mindig nem elég változatos még az AI sem .
    Fizika is más játékokban ugyan ez a rendszer (phisixs) csodákat müvel itt meg még egy scriptelt játék szinvonalát sem hozza.Nem lehet a pályaelemeket fegyverként használni ( hordók ,gáztartályok)

A menürendszer is indokolatlanul tulbonyolitott

Mégegyszer hozzáteszem nem azért irok ilyen negativan mert nem tetszik ,csak azért mert bánt, hogy tudom, hogy mit lehetne még belőle kihozni ha az alapokat tennék rendbe és csak utánna törödnének a részletekkel.