Solt#32483
Dettó így vagyok én is, mégis mindig megveszem! :D A magam részéről rá kellett jönnöm, hogy nem csak az ArmA hibája az, hogy nem okoz akkora örömet mint eleinte. Régen is volt rengeteg hibája, sok mindent nem tudott, mégis órákat játszottunk vele minden nap... mert jó volt a társaság ( ez nem azt jelenti, hogy a mostani nem az ), és pont leszartuk a nyűgjeit... széthullott az akkori mag, és így a játék is vesztett a varázsából. Pont az zajlott le, mint amikor én elkezdtem játszani vele anno, és akkor meg az OFP-s brigád szidta az ArmA-t mint a bokrot, hogy milyen szar lett! :) Egyébként, ha valamiben hibázott a BIS, akkor az az, hogy olyan dolgokat kivettek a játékból, amit korábban már tudott...
Azt ne feled, hogy az általad felvázolt HC réteg nagyon kicsi... a többség játszani akar, és kurvára nem lenne kíváncsi arra, hogy egy heliben megcsinálja az indítási procedurát, egy vadásszal célt derítsen fel, fogjon be, stb.
Én lennék a legboldogabb, ha a lenne egy olyan összfegyvernemi szimulátor, amiben minden fegyvernem DCS szintű, olyan a grafikája legalább mint most az ArmA-nak, olyan dinamikus hadjárat van mint a Falconban, és fix 60 FPS-l fut még multiban is! :))) A baj az, hogy ez fizikai képtelenség, ráadásul az igény is elég szűk lenne erre...