Fast rope-ra gondolsz ahol az emberek lecsúsznak a kötélen? Olyan nincs sajnos, majd lehet egyszer vmikor.
FreddyHawk: Egyetértek, de kishelivel a város felett elhúzni öngyilkosság a pilótára nézve. Tudom, hogy azt aki kiugrik ezt nem érti meg mert ő(ha szerencséje van) biztonságban földetér. Pilóta meg a helivel együtt megy a lecsóba. Én ha veszek egy kishelit mindig csak landolok, mert sokkal gyorsabb és biztonságosabb. Legtöbbször az a baj, hogy a heli szélén ülők elfelejtik hogy miért is ülnek ott. Mióta van járműből lövős kb 1% az amikor valóban hasznos a kint ülő emberke.
Az esetek többségében véletlenszerűen lövöldöznek, gránátoznak ki be kapcsolják a lézert(éjszaka). Ezek a húzások pont nem segítik elő a biztonságos landolást, mert felhívják az ellenség figyelmét az érkező helire.
A másik dolog, hogy KotH stílusú játéknál, mikor veszélyzónába megy a heli a "touch and go" manőver az ideális. Persze nem kell mondanom, hogy vittem már vissza embert mert fél percel a landolás után sem volt hajlandó kiszálni.
Mikor szoktatok játszani? Melyik szervereken? HC vagy külső nézetben?