-
Természetesen játszottam velük és mivel nem értek a programozások és leirni meg bonyolult lenne ezért a video a legszemléletesebb , hogy megmutassam , hogy mire gondolok.
Ezek arra vannak, hogy megvezessék a tekinteted és ne lásd azt ami gáz. Többnyire amit el akarnak hitetni veled az pont hiányzik a játékból. :)
:
Hmmm, armában nem is tudom ,melyik feature lenne az ami megvezetné a tekintetemet, hogy ne lássam ami gáz,mert mindenhol van benne gáz :) Viszont a második állitás igaz , el akarják hitetni, hogy szimuláció,de pont az nincs benne.... :P
Egyébként visszatérve a videokon látottakhoz. Én mint laikus soha nem értettem ha egyszer egy játékban már valamit megoldottak leprogramoztak akkor azt egy másikban több évvel később miért nem tudják reprodukálni?
Ha jól tudom szinte az összes játék C++ nyelvben iródott, tehát elvileg a kódrészek más grafikus motor által is emészthetőek lennének, persze nem egy az egyben,de felhasználható lenne.Nem kéne feltalálni a spanyol viaszt hozzá
Azt megint nem értem, hogy egy gépbeszálláshoz vagy egy kötélen lecsúszáshoz milyen extra dolog kellene? A gépbeszálláshz is meg kell nyomni egy gombot ezután egy "gépbeszálós" animációval máris a helikopteren lenne és nem a cukott ajtón átteleportálódik. Ugyan ez igaz a kötélnél is mikor megnyomja a gombot, hogy le akar csúszni jöhet az animáció.Azután esetleg lehetne finomitani, hogy 2-3 részre bontani a lecsúszás folyamatát első amikor rákapaszkodik(egy animáció) ezután akár a fel-le nyilakkal vagy a szóközzel lehetne a kötélen lemászást ( még egy animáció hasonlóan a létramásáshoz)) aztán meg a végén hogy elengedi a kötelet.
Mert ha jól tudom, most is kis animáció részletekből áll az egész mozgás Csak fizika ,ütközés vizsgálat és inverz kinematika kéne még hozzá, mert például a létránál is a l evegőben hadonászik ahelyett, hogy a fogantyút fogná
Ebből is látszik ha 1-2 modulra jobban ráfeküdnének fejlesztésileg, sokminden megjavulna miatta, ahelyett, hogy egyéb egyenlőre kevésbé fontos dolgokra fecsérelnék a fejlesztést.
.png)